Acer Liquid E S100 (zwart, Android 2.2 Froyo)

Foto Acer Liquid E S100 (zwart, Android 2.2 Froyo)
Voor € 216,58
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

High-definition toestel voor sociale mensen
De splinternieuwe Acer Liquid E-smartphone is uitgerust met het nieuwste Android 2.2 (Froyo)-besturingssysteem, gebruiksvriendelijke functies en superhandige menus. Deze smartphone geeft een nieuwe dimensie aan uw sociale contacten en uw multimedia-amusement. De vloeiende high-definition weergave van multimedia, de verbazingwekkende snelheid waarmee applicaties worden uitgevoerd en de prachtige mogelijkheden om uw sociale netwerk te onderhouden maken dit toestel tot een verlengstuk van uzelf. Dit is de bekende Liquid, maar dan nog beter.

Eenvoudig maar geavanceerd
De Acer Liquid E is een toonbeeld van eenvoud. De voorkant wordt gedomineerd door het grote 3.5-inch high-definition scherm en aan de achterkant is alleen de ingebouwde 5-MP camera zichtbaar. Maar laat u niet misleiden door het simpele, ergonomisch verantwoorde ontwerp. Achter deze strakke vormgeving schuilt een van 's werelds meest geavanceerde mobiele toestellen.

High-definition plezier
De Acer Liquid E is geoptimaliseerd voor weergave van films in high-definition 720p-kwaliteit, het streamen van YouTube-videos op zeer hoge snelheden via Wi-Fi en HSDPA 7,2 Mbps en voor het schermvullend spelen van prachtige 3D-games, waar u ook bent.

Eenvoud zit 'm in de details
De Acer Liquid E bevat alle nieuwe functies en mogelijkheden van het nieuwe Android 2.2 (Froyo) -besturingssysteem, zoals het door spraak activeren van functies, gesproken (turn-by-turn) navigatie, een nieuwe browser, een nieuwe camera-applicatie, een volledig nieuw startscherm van 5 paginas met nog meer ruimte voor uw favoriete widgets en applicaties, beter leesbare pictogrammen en een prachtige selectie interactieve live-achtergronden, die u geheel aan uw voorkeuren kunt aanpassen.

Spelen en ontdekken
De Acer Liquid E is voorzien van Spinlets, een volledig gratis streaming-service die een heel nieuwe manier voor het browsen en delen van muziek biedt. Met Spinlets bladert u door een groeiend aantal (internationale) catalogi van grote muzieklabels en platenmaatschappijen en kunt u uw vondsten direct op uw favoriete online communities plaatsen.

Gemakkelijk gebruik van online communities
Profiteer van nieuwe manieren voor directe communicatie en gebruik van online communities met de nieuwste Facebook- en Twidroid-applicaties, geholpen door praktische toetsenbordmogelijkheden. Met keuze uit drie soorten toetsenbordindelingen en de optie voor tekstvoorspelling stuurt u sneller dan ooit uw berichten de wereld in.

Krachtige zakelijke mogelijkheden
Wanneer u serieus aan de slag moet, is de Acer Liquid E een ideaal hulpmiddel om bij u te hebben. Het toestel biedt ondersteuning voor Microsoft Exchange Server en is voorzien van Documents To Go, waarmee u gewoon op de telefoon Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden kunt maken en bewerken en tevens Adobe pdf-bestanden kunt bekijken.

Android 2.2 (Froyo)
De Acer Liquid E is specifiek ontworpen om u ongevenaarde controle over uw mobiele communicatie te geven en contact te laten houden met uw relaties. Het toestel is dan ook niet voor niets voorzien van het intutieve Android 2.2 (Froyo)-besturingssysteem, dat voor een heel nieuw niveau van interactiviteit en mobiele vrijheid zorgt.

Snel en eenvoudig alles delen
Richt de lens op een onderwerp, druk af, voeg een geotag toe en stuur de opname naar wie u maar wilt. De Acer Liquid E is een ideaal hulpmiddel om contact te houden met vrienden op uw favoriete online communities zoals Facebook, Twitter en YouTube.

urFooz als uw evenbeeld
urFooz is het mobiele profiel dat overal met u meegaat. Maak een virtueel evenbeeld van uzelf en voeg daar uw profiel en favorieten aan toe, om dit vervolgens op uw sociale netwerkpagina's te plaatsen. Steeds als u uw avatar of profiel op uw Acer Liquid bijwerkt, wordt deze ook overal online bijgewerkt. Heel eenvoudig!

Snel en krachtig
De Acer Liquid E is een smartphone met krachtige mogelijkheden. De efficinte 768-MHz Qalcomm Snapdragon 8250-processor en de 512MB aan RAM-geheugen zorgen voor een snelle toegang tot internetpaginas, e-mail en zoekapplicaties, voor soepele mediastreaming en een goede weergave van GPS-kaarten. Bovendien maakt het efficinte energiegebruik een langere batterijduur mogelijk.

Dagaanbieding in je E-MAIL