World War 2 - 2 DVD-Boxen - Keuze

Foto World War 2 - 2 DVD-Boxen - Keuze
Voor € 15,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 06-09-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vandaag gaan we even terug in de tijd en kijken we terug naar de verschrikkelijke jaren van de 2e Wereldoorlog. Je krijgt de keuze uit 2 verschillende DVD-boxen, maar wanneer je ze samen koopt krijg je nóg eens 5 euro extra korting.

DVD-Box 1: BBC's War Box (5-DVD Box)
Adviesverkoopprijs: € 29.95
Dagaanbiedingprijs: € 15.00
Productiemaatschappij: BBC
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 4:03
Geluid: 5.1
Speelduur: 600 minuten
EAN: 8717344726085

Strijders van de Tweede Wereldoorlog
Toen in 1939 de Tweede Wereldoorlog uitbrak, waren de meeste landen nog aangewezen op een zwaar verouderd wapenarsenaal. Zelfs de machtige Duitse troepen maakten voor hun transporten nog op grote schaal gebruik van paard en wagen. De strijdende partijen hadden behoefte aan een leger van ontwerpers, uitvinders en fabrikanten om steeds effectievere wapens te vervaardigen. Weapons of World War II gaat over de ontwikkeling van al die dodelijke wapensystemen, vanaf het begin van de oorlog tot en met de dramatische ontknoping in 1945.

Wapens van de Tweede Wereldoorlog
Achter alle grote slagen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden geleverd - te land, ter zee en in de lucht - gingen buitengewoon goed georganiseerde en gedisciplineerde groepen mannen en vrouwen schuil. Pas nu is de tijd gekomen om hun verhalen te vertellen.

Helden van de Tweede Wereldoorlog
Het komt maar zelden voor dat ware helden voldoen aan het romantische clichébeeld dat we kennen uit bepaalde boeken en films. Deze boeiende serie documentaires laat zien hoe mensen uit alle lagen van de bevolking uiteindelijk naar voren kwamen als dé helden van de Tweede Wereldoorlog. Met behulp van moderne computeranimaties en ander uniek beeldmateriaal wordt ingezoomd op individuele verhalen. We zien hoe mensen tegen elke verwachting in een belangrijke invloed hadden op het verloop van het ernstigste conflict uit de geschiedenis van de mensheid.

Killing Hitler
Deze film, die de spanning van een thriller combi neert met historische feiten, vertelt het verhaal van een door de geallieerden in 1944 geplande aanslag op Adolf Hitler. De geheime operatie, die bekend stond onder de codenaam Operation Foxley, voorzag in verschillende scenario's voor de uiteindelijke moord op Hitler op zijn landgoed Berghof in de Beierse Alpen. De film laat zien of een dergelijk plan kans van slagen zou hebben gehad en hoe het zou zijn geweest voor de agenten die de executie hadden moeten uit voeren. Dankzij de uitgebreide research en het uitstekende acteerwerk is Killing Hitler een meesterwerk geworden, met een sfeer die doet denken aan topfilms als Where Eagles Dare.

Anne Frank
Het verhaal van Anne Frank is al vele malen verteld, natuurlijk in de eerste plaats door haarzelf in haar wereldberoemde dagboek. Deze verfilming toont een ongekend intiem beeld van het joodse meisje en de dingen die haar bezighielden. We volgen de gebeurtenissen die ertoe leiden dat zij en haar familie hun toevlucht nemen in het Achterhuis. We zien hoe Anne haar gedachten en gevoelens deelt met haar denkbeeldige 'dagboekvriendin' Kitty, en hoe ze verliefd wordt op haar 15-jarige mede-onderduiker Peter. En bij dat alles zijn we ons bijna voelbaar bewust van de constante Nazi-dreiging...

DVD-Box 2: Secrets of World War II (9-DVD Box)
Adviesverkoopprijs: € 42.95
Dagaanbiedingprijs: € 20.00
Productiemaatschappij: Just Entertainment
Beeldformaat: 4:3
Geluid: 5.1
Ondertiteling: Nederlands
Speelduur: 1300 minuten
EAN: 8717344727051

Zelden leverde een oorlog zoveel uitstekende redenen op om te vechten als de Tweede Wereldoorlog. Aan de ene kant van het strijdperk stonden de totalitaire dictators Tojo, Hitler en Mussolini. En aan de andere kant stonden de grote democratieën van de westerse wereld, die net weer een beetje op de been begonnen te komen na de Grote Oorlog van 1914-1918 en de beurskracht op Wall Street. Gewone mannen en vrouwen uit alle geledingen van de samenleving zagen zich plotseling geconfronteerd met angstaanjagende, zenuwslopende situaties als uit een Hollywoodfilm. In Secrets of World War II worden verhalen die nooit eerder werden verteld eindelijk onder de loep gelegd.

Beide DVD-boxen:
Adviesverkoopprijs: € 72.90
Dagaanbiedingprijs: € 30.00 (€ 5,- extra korting)

exclusief 4 euro (binnen Nederland) verzendkosten

Dagaanbieding in je E-MAIL