YOUW8 ONLINE GEWICHTSMONITOR

Foto YOUW8 ONLINE GEWICHTSMONITOR
Van € 129,95
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Uw voordelige hulp bij afvallen...

VAN 129,95 VOOR 69,95 ( +5,95 )

En, carnaval gevierd? Niet? Vast wel gedronken en genoten dit weekend, carnaval of niet. We kennen onszelf inmiddels. En onze goede voornemens ook. Want we zitten nu een maand of wat in het nieuwe jaar en daar komen ze alweer, die kilo’s. Hoe kan het toch dat er ondanks die goede voornemens niks verandert? Omdat het niet makkelijk is en iedereen wel wat hulp kan gebruiken, daarom. Wat zeggen we; een flinke stok achter de deur, want luie donder of druk baasje – met het afvallen wil het niet lukken. Op de een of andere manier komt het echte leven er steeds tussen door… help!

Analyse, advies en motivatie
Het Youw8 pakket bestaat uit een weegschaal met een zendertje, een ontvanger bij uw router/modem en een online dashboard. Aansluiten is plug and play, dus geen zorgen over drivers en wat al dies meer zij. U weegt uzelf dagelijks of weekelijks en alle info wordt automatisch doorgestuurd naar uw persoonlijke online dashboard – uw pc hoeft niet eens aan te staan! En niet alleen uw gewicht wordt doorgezonden naar uw account, ook uw Body Mass Index, vetpercentage en skeletspiermassa worden gemeten en bijgehouden. Veel completer dan een standaard weegschaal dus, ideaal in combinatie met uw sportieve activiteiten. Want wat is er nou leuker dan resultaat zien? Online – via pc, smartphone of iPhone - kunt u vervolgens op ieder moment van de dag kijken of u op schema bent, want u heeft zelf uw eigen streefdata en persoonlijke doelen ingevoerd. Lekker op eigen tempo en checken wanneer het u uitkomt. De realiteit voor ogen in duidelijke grafieken. Dat helpt!

Alles automatisch en nooit alleen
Afvallen is een van de moeilijkste dingen die er is omdat u toch moet blijven eten, maar alleen niet te veel. Dat kan lastig zijn. Helemaal alleen doen is heel moeilijk, vandaar de assistentie van Youw8. En het leuke is ook dat u tien gratis accounts krijgt, dus met dezelfde weegschaal kan heel de familie meedoen! U krijgt een helder beeld door de APK-leefstijl check van 20 vragen – als u tenminste eerlijk antwoordt natuurlijk. En dan ontvangt u ook wekelijks een periodiek lichaamscompositierapport in uw inbox. Alsof u een persoonlijke diëtist en personal trainer in één raadpleegt! Alles volautomatisch en hulp bij het moeilijkste dat er is… afvallen. En om te helpen – op 1DayFly HQ is het probleem bekend – hebben wij er een goeie deal van gemaakt. Wij gaan in ieder geval aan de slag. U ook? Succes ermee!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL