WOWee ONE GEL SPEAKER

Foto WOWee ONE GEL SPEAKER
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 14-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Gebruik elke ondergrond als speaker

VAN 59,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Dit is een klein audiowondertje. Echt een leuke Fly waar we zelf helemaal vrolijk van worden. Deze kleine gel speaker wordt in combinatie met welk oppervlak dan ook een volwaardige luidspreker met een frequentiebereik waar u van zult stuiteren. Of u hem nu vast thuis gebruikt of onderweg meeneemt: zolang u hem maar een ondergrond laat knuffelen die groot genoeg is om hem kwijt te kunnen, geniet u van vol geluid. Waar dan ook. iPods, iPads, MP3 en 4 spelers, mobieltjes, laptops: hij kan overal aan.

Gel Audio™ driver
De WOWee One Classic Black maakt gebruik van een hybride systeem. De mid en hoge frequenties worden geproduceerd door standaard speaker technologie, maar in de bassen zit ‘m de crux van het volle geluid dat eruit komt. Als hij plat op een resonerend oppervlak ligt combineert hij de ondergrond met een Gel Audio™ driver. Die driver steekt met kop en schouders boven zijn minispeaker collega’s uit; hij produceert basfrequenties van bijna drie octaven lager dan het gros speakertjes. En met zijn ingebouwde audio-limiter weet ‘ie een verrassend bereik frequenties om te zetten in stevig geluid.

Pure gel power
Hij kan met zijn oplaadbare batterij tot 20 uren speelduur aan per oplaadbeurt. 20 Uur! U laadt de batterij eenvoudig op via de USB poort aan uw computer of met een 5V USB power adapter in de muur. Dan is het een kwestie van een oppervlak vinden – van tafel tot spiegel, van koekblik tot schoenendoos – om uw favoriete muziek te horen. En in de bijbestel een paar accessoires: een hard cover voor de driftige reizigers onder u bijvoorbeeld. Wel zo handig om hem heel te houden, want hier wilt u zuinig op zijn. We hebben ook nog de heldere gel pads en de hug pads voor de creatieve plakkers. Mail hem door en mis deze Fly niet!

Accesoires ? Tuurlijk !
Bij uw bestelling kunt u vandaag meteen vier handige accesoires bijbestellen...:

Hug - The WOWee Hug is ontworpen om uw speaker te bevestigen op elke gewenste oppervlakte. Het maakt gebruik van semi-permanente plak strips, die u de mogelijkheid bieden uw WOWee One te bevestigen op één plaats voor zolang als u wilt.

Hard case - de Hard Case voorziet u van extra bescherming en opslagruimtevoor uw WOWee speaker. Daarbij biedt het ruimte voor het opbergen van alle kabeltjes voor uw Wowee One Speaker.

Gel Pads - Deze rubberachtige plakkende Pads zijn speciaal ontworpen voor gebruik met de WOWee One. de Pads plakt u gewoon op de WOWee One en op de meeste gladde oppervlakten om u te voorzien van een ongelooflijk diep basgeluid en een zekere bevestiging.

Splitter - Deze Splitter was ontworpen zodat u ook de mogelijkheid heeft twee WOWee One's aan uw muziek drager te koppelen, voor het originele WOWee super bass stereo effect.Video :Tot Morgen...!

Dagaanbieding in je E-MAIL