WEEKEND a/d LOOSDRECHTSE PLASSEN

Foto WEEKEND a/d LOOSDRECHTSE PLASSEN
Van € 469,00
Voor € 299,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vier sterren voor een lenteprijsje

VAN 469,00 VOOR 299,00

Twee overnachtingen in het comfortabele vier sterren Golden Tulip Hotel te Loosdrecht met uitzicht over het water – de Loosdrechtse Plassen. Inbegrepen bij het verblijf zijn twee driegangen diners, inclusief wijnarrangement in het Restaurant Branche. U kunt zich dus helemaal ontspannen, want alles is geregeld. Het ontbijt uiteraard ook. En alsof dat nog niet genoeg was, krijgt u ook twee dagen een fiets mee, inclusief lunchpakket. U hoeft dus niet eens aan een boodschap of een restaurantkeuze te denken, u bent compleet voorzien.

Activiteiten
Het enige dat aan u overgelaten wordt is plezier maken en genieten. Het hotel ligt direct aan de Loosdrechtse Plassen, dus om te watersporten en wandelingen door de natuur te maken, hoeft u alleen maar naar buiten te gaan. Kanovaren, hiken, fietsen; alles kan. Maar het fijne is dat Nederland zo klein is, dus mocht u Hilversum, Utrecht of Amsterdam willen bezoeken, dan hoeft u nooit ver te reizen. Geen zin om in het restaurant te eten omdat het weer zo mooi is? Er zijn ook nog Barbecue-voorzieningen aanwezig. Maar er is natuurlijk geen mooiere gelegenheid om samen lol te maken dan op de mooie Loosdrechtse Plassen– tja, als die er dan toch is!

Insiders’ tips…
Erg charmante lunchplek is Buitenplaats Slangevegt (net als het hotel aan het water). Ook bij Brasserie Het Kompas is het erg goed toeven, compleet met beach club met zand aan het water. En voor een verrukkelijke dag op het water kunt u een bootje huren bij Bonnema Watersport. En als u dan ook met het bootje op pad gaat, sla dan vooral de ‘Kalverstraat’ niet over; een smalle vaarroute met eilandjes die bestippeld zijn met luxe villaatjes. Kinderen en/of geen zin om elegant te doen? Dat kan ook! Bij Paviljoen de Strook is het genieten met een grasveld aan het water voor het spelende grut dat lekker uit zijn bol kan gaan. Celebrity spotten kan bij Restaurant Amice. Maar wellicht bent u meer van de muziek en weet u dat Loosdrecht van oudsher het centrum is van de jazzmuziek in Nederland. Voor elk wat wils: de insiders’ tips.

Het ontbreekt u aan niets
Bar, 24-uurs receptie, de verse krant van vandaag, een terras met uitzicht, kluisjes, roomservice, ontbijt op bed - alles is aanwezig en mogelijk. En voor de onmisbaren onder ons: gratis WiFi op de kamer en kopieer- en faxapparaat zijn aanwezig. De kamers zijn rookvrij en met de lift te bereiken. Parkeren kan openbaar voor 5 euro per dag. Alle gelegenheid om u helemaal te ontspannen dus, met z’n twee of voordelig met de kids erbij. Samen plezier maken en genieten van de natuur.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL