WEEGSCHAAL MET LICHAAMSANALYSE

Foto WEEGSCHAAL MET LICHAAMSANALYSE
Van € 59,90
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Weegschaal met complete bodycheck..

VAN 59,90 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Meten is weten en elk pondje gaat door het mondje. Twee feiten die staan als een huis. Waarheden als koeien. En om die koeien tegemoet te komen hebben we vandaag een weegschaal in de aanbieding. En niet zomaar een weegschaal; dit is zowat een diëtist, zo compleet is de info die hij digitaal levert. En aan- en uitschakelen gaat ook volautomatisch. Maar ook op hardware gebied stelt hij niet teleur; roestvrijstaal en met een plaat van veiligheidsglas. Zelfs in de meest vochtige badkamer is hij te gebruiken.


Weten is minder eten?

Aan de informatievoorziening zal het in ieder geval niet liggen. De Medisana Personenweegschaal PSM meet namelijk niet alleen het lichaamsgewicht, ook het lichaamsvet en -vocht worden gemeten en weergegeven. Zelfs de spiermassa en de caloriebehoefte van de nieuwsgierige op de glasplaat worden berekend. Zo kunt u dus meteen zien of uw abonnement bij de fitnessruimte ook daadwerkelijk zijn vruchten afwerpt. En vergeet niet: spieren zijn zwaarder dan vet, dus voordat een onvolledige weegschaal u ontmoedigt…Goed gewicht, goede gezondheid

De zomer komt eraan, dus een paar pondjes minder voordat u het strand onveilig maakt zal voor de meesten onder ons geen slecht idee zijn. Maar meer nog dan dat; te zwaar is gewoon niet gezond en niks is zo fijn als lekker op gewicht zijn. Laat u dus bij de goede voornemens helpen in een nog veel betere praktijk met deze complete weegschaal. Want vandaag voor minder bij ons te scoren. En laat minderen nou precies de bedoeling zijn.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL