VINYL LIPGLOSS van RIMMEL

Foto VINYL LIPGLOSS van RIMMEL
Voor € 12,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 17-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Omdat alles moet glitteren met kerst...

VAN 12,95 VOOR 4,95 ( +2,95 )

Kerstbomen, -kransen, -verlichting, noem de hele rambam aan ballen, bellen, slingers en glitters maar op. De tweede helft van december zit er bomvol mee, voor u het weet is het weer zover. Dan kunnen de dames toch niet achterblijven? Doen ze de rest van het jaar ook nooit, dus met kerst al helemaal niet. De decembermaand is er om alles op te tuigen, dus vandaag in de aanbieding: veel vloeibare glitter en glans voor bijna niks.



Altijd volle lippen
Dat is het ding met lipgloss en al helemaal met lipgloss waar glitters in zitten: zelfs de meest vleesloze streep in het gelaat wordt een sexy volle mond om te zoenen met dit spul. In een oogwenk van “Twee D, nou nee” naar een driedimensionaal onweerstaanbaar effect. En dan blijft deze Rimmel lipgloss nog goed zitten ook. En passant zit het boordevol verzorgende ingrediënten: druivenpit olie, shea butter en de Aloë Vera bijvoorbeeld. Toch fijn tijdens de droge en koude winterdagen, deze waarschijnlijk witte kerst. En ook niet geheel onprettig, zo net onder de neus: de lipgloss heeft een zachte vanillegeur. Jammie.

Nooit lege handen
Draagt u dit spul niet? Draagt uw vrouw dit spul (ook, hèhè) niet? Geeft niet, u heeft toch voordeel van deze aanbieding; er zijn vast een paar nichtjes in de familie die er voor op hun kop zouden staan. Bestel er meteen een paar, komt u nooit met lege handen aanzetten bij de vele verplichte familiebezoekjes tijdens de feestdagen. Ideaal voor het kleine pakjes werk en al helemaal voor deze deal – met een dikke plakkerige glitter kerstkus van 1DayFly!

Tot morgen!


Dagaanbieding in je E-MAIL