Villeroy & Boch Badkamer Set

Foto Villeroy & Boch Badkamer Set
Van € 99,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Van belachelijk duur naar prima prijs

VAN 99,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Die design dingen zijn zo belachelijk duur. Het staat daar prachtig te wezen in de etalage maar menschen-kinderen, u gaat het er gewoon niet voor neerknallen. Daarvoor zijn er simpelweg te veel mooie spullen te zien ook, als u aan die fratsen begint dan is het eind zoek. Deze Hollandsche mentaliteit vinden wij heel gezond. En erg prettig. Want hierdoor kunnen wij bestaan, met onze goeie deals. Vandaag hebben we de keuze uit twee normaliter schandalig geprijsde sets, ieder voor een geeltje. Leuk, leuk, leuk!

Want dat is ’t hem…
Deze sets zijn ook echt vervelend mooi. Dit is bijna geen geval van smaak meer omdat het zoveel neutrale klasse uitstraalt. Het ontwerp is onmiskenbaar prachtig – simpel, elegant, natuurlijk, doordacht. Hierin kunt u zien dat een ontwerper er tijden op heeft zitten slijpen. De rechte hoeken gemengd met de warme afgeronde curves, alsof er iets uit de klei gesneden is. Gecombineerd met de roestvrijstalen elementen en de zachte geslepen finish, die het koele tegenwicht bieden. Absoluut modern, maar niet koud modern, het heeft de uitstraling van eeuwen. Dat komt mede door het materiaal. Zandsteen. Da’s mooi. Het oogt heel zacht, natuurlijk en rustig.

Keuze maken!
Dan moet u nog kiezen wat u graag op uw badkamer zou willen hebben: de zeepdispenser met het bakje (waar u ook losse brokken zeep op kwijt kunt natuurlijk, het staat u vrij om hem los te gebruiken) of de opbergpotten. En elk item is uniek, afhankelijk van de klomp zandsteen waar het uit komt. Nooit helemaal hetzelfde, als teken van authenticiteit,. Zoals de krassen op het leer laten zien dat het geen kunststof is, verschilt ieder item – zichtbaar of onzichtbaar – van kleur. De keuze is aan u!

Tot morgen.


Dagaanbieding in je E-MAIL