ViewSonic Full HD mediaplayer

Foto ViewSonic Full HD mediaplayer
Van € 179,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 21-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De harde schijf op het grote scherm

VAN 179,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

De tijden zijn veranderd. De media zijn veranderd. Het mediagebruik is veranderd. Computer was voor werk, TV was voor de ontspanning. Tegenwoordig wordt een mensch doodmoe van TV en is de computer weer een betere optie voor entertainment. De speen aan de muur levert te weinig keus en teveel irritante reclame. Tijd voor wat u zelf leuk vindt: films downloaden en kijken, vrienden checken op de netwerken, (zelfgemaakte) filmpjes afspelen. Maar dat grote scherm kijkt wel fijn. Vandaar de ViewSonic mediaplayer. Handig kastje om het entertainment gedeelte van je PC of Mac naar je TV scherm te verplaatsen.Hij kent zijn plek…
De ViewSonic (what’s in a name) kent zijn plek in het huis. Geruisloos en zonder noemenswaardige warmte te genereren, sluist hij alles van het internet en de harde schijf naar het grote scherm. Hij maakt als het moet geheel onopvallend maar oh zo essentieel onderdeel uit van uw home cinema set up met alle aansluitingen, beeld- en geluidverwerkingstechnologie (scrabble!) die voor een geweldige home cinema ervaring nodig zijn: Full HD en high-fidelity Dolby Digital audio via de HDMI 1.3 en optische interface. En ook in uw zelfgebouwde netwerk schikt hij zich prima. De VMP74 heeft ingebouwd ethernet, e-SATA en USB interfaces voor externe opslag en uPnP file access via internet of thuisnetwerk.

Hij kan alles aan!
De ViewSonic kent alle video, audio en foto formats, we rijgen even een kettinkje voor u: MK, ISO, AVI, MOV, JPG, WAV, MP4, MP3, FLAC and internet radio. En dan gooit ‘ie de meeste videoformats ook nog eens naadloos in de 1080p upscale terwijl hij bioscoopkwaliteit audio levert. Dat is relaxt film kijken. Kwestie van even het net op en kijken of de ViewSonic aan al uw thuismedia wensen voldoet. En als we dan toch een filmtip mogen geven en het over netwerken hebben: Network uit 1976. Dan weet u meteen waarom u dit apparaat hebt. Met dikke 1DayFly korting natuurlijk!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL