Vieuwsonic 3D en 2D HD Camcorder

Foto Vieuwsonic 3D en 2D HD Camcorder
Van € 199,95
Voor € 109,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kleine prijs voor de early adopters

VAN 199,95 VOOR 109,95 ( +5,95 )

Jaaaaa hoor, dat kan dus ook al, opnemen in 3D! We zijn net een beetje aan het idee gewend dat we in de bios en zelfs thuis al kunnen spacen op drie dimensies, maar nu kunt u oma’s wratten dus ook al in alle ruimtelijkheid vastleggen. Cool! En dit alles dus in een apparaatje dat niet groter is dan een telefoon. Straks zit het dus ook allemaal in die telefoon, maar nu lopen we weer op de zaken vooruit. Vandaag de ViewSonic 3D HD Camcorder voor de nieuwsgierigen in de aanbieding.

Oh ja… digitaal.
In het digitale tijdperk heb je dat nou eenmaal: alles kan ineens. Een spiegelreflexcamera is tegenwoordig een complete fotostudio. En met één relatief simpel muziekprogramma heeft het buurmeisje dat net uit de luiers komt ook een compleet 19” rack. Laptops komen zowat standaard met een complete editing suite. Een mensch spaarde vroeger jaren voor het analoge spul. Maar zo is 3D dus ook een kwestie van twee lenzen, synchronisatie en voldoende opslag. Op het 2,4” display van dezeViewSonic is het voorlopig nog even 2D, maar op elk ander scherm…

Geen 3D TV? Toch 3D beeld!
Als u het apparaat aansluit op uw 3D TV met een HDMI kabel, kunnen de beelden stereoscopisch getoond worden. Geen 3D TV? Geen paniek: het 3D effect op een gewone televisie kan bereikt worden via de anaglyph modus van de camera in combinatie met een anaglyph bril (zo’n bril met een rode en blauwe kant). De video's kunnen met de bijgeleverde software ook meteen op Youtube geknikkerd worden, zowel in twee als in drie dimensies. En voor de nostalgie: simpel kiekje maken zit ook tussen de mogelijkheden op dit ding. Tsss…

Easy YouTube Sharing :
De 3DV5 maakt het makkelijk om 3D-Video‘s te sharen. Gewoon klikken en uploaden naar Youtube.

2D/3D Switch Button :
De gebruiker kan met een simpele schakelaar switchen tussen 2D- en 3D- modus. De foto - resolutie haalt 5 miljoen Pixels.

HD High Quality 3D technologie :
3D-technologie, unieke dubbel - objectieven, 4-voudige digitale zoom en 720p HD-resolutie zorgen voor optimale beeldkwaliteit. De opname van 3D-video‘s en –foto‘s vindt plaats met 30 opnamen per seconde.

HDMI- / USB-interface :
Beleef de beste kwaliteit 3D-video‘s. Het HDMI-interface verbindt uw 3DV5 met uw 3D-HD-TV, de USB-poort ondersteunt het weergeven van 3D-video’s op 3D-LCD's of 3D-Laptops.

Licht, handig, draagbaar en supersterk :
Het ergonomische design en de opbouw van de toetsen zorgen voor een makkelijke bediening. De lichte kast weegt slechts 120g en het uithoudingsvermogen van de accu zorgt voor lang opnameplezier.

Naked Eye 3D Display :
Op de 6,10cm (2,4") 3D display kunt u 3D-foto‘s en -Video‘s zonder 3D-bril bekijken.

Tot Morgen..Dagaanbieding in je E-MAIL