THIERRY MUGLER TAS + WEERSTATION

Foto THIERRY MUGLER TAS + WEERSTATION
Van € 79,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelig en goed voorbereid op pad

VAN 79,95 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Had u dat ook, afgelopen week, dat u dacht ‘ha, zonnetje!’ en er vanuit ging dat het net zo warm was als de dag ervoor? Totdat u – uiteraard zonder extra minuten over om wat warmers aan te trekken – buiten kwam en alle uitsteeksels aan uw lichaam er zowat afvroren. Vervelend. En gisteren begon het ineens weer te sneeuwen! Zeker in deze tijd van het jaar en met die winters van de afgelopen tijd is er geen pijl meer op te trekken. De krokussen laten hun koppie zien, maar maart roert zijn staart. En dan is maart nog niet eens begonnen…

Thierry!
Daar is hij dan, Thierry Mugler. Hij heeft zijn ontwerperspen losgelaten op een weerstation. Zo weet u altijd of u een extra shirt onder uw overhemd moet aantrekken of juist niet. Paraplu ja of nee; altijd duidelijk. En zo mooi vormgegeven. En nou we het toch over mooi vormgegeven hebben – we komen automatisch uit bij deel twee van deze aanbieding. De leren aktetas. Bekijk de foto, lees de specs. Praktisch en prachtig vormgegeven. Met schouderband en vijf ruime vakken. Must have voor de professional.

Geen verrassingen
Niet dat we verrassingen niet leuk vinden hoor. We zouden zelfs zeggen dat deze aanbieding een leuke verrassing voor vriend, pa of broerlief kan zijn. Wat we bedoelen is dat u altijd zeker de deur uit kunt: zeker dat u een goede tas aan de arm heeft. Zeker dat u niet verregend of zwetend aankomt waar u juist representatief wilt zijn. Dan laten we de goede schoenen en het juiste pak over aan u. Met deze set bent u in ieder geval een heel eind op weg. En dan nog voor een mooi prijsje ook!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL