TANGENT PEARLBOX

Foto TANGENT PEARLBOX
Van € 129,00
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 27-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Elegantie en originaliteit

VAN 129,95 VOOR 59,95 ( +6,95 )

Die Denen! Met deze Pearlbox heeft het Scandinavische merk Tangent drie hoogwaardige vliegen in één elegante klap geslagen. De Pearlbox is een iPod Dock, design curiosum en topkwaliteit speaker tegelijkertijd. Samen met designer Jean-Yves Le Porcher de nieuwe Pearlbox; een waar juweeltje.

Elegant
Dat is wat er het eerst bij ons opkomt bij de aanblik van dit juwelenkistje, zonder aan humor in te boeten. Wat een snugger idee om een knoploos, handgreeploos, hoogglans kistje als speaker te maken. De iPhone 'zakt' in het ontwerp weg als ware hij op satijn gelegd. De Pearlbox is uiteraard officieel gecertificeerd: “Made for Ipod/IPhone”, plug 'n' play, krachtige sound, afstandsbediening bijgeleverd.

Kiezen!
Cadeautje of voor uzelf, zwart/rood of wit/zilver. Strak en tijdloos design kent geen mode, dus u zult er in ieder geval lang plezier aan beleven. Twee keer 10 watt RMS speakers nemen het geluid voor hun rekening. Doet u het doosje open, dan geniet u van uw muziek. Doosje dicht? Muziek stopt. Handig, grappig, origineel, elegant. Pearlbox, hier voor veel minder.

Tot morgen.
Video :
Dagaanbieding in je E-MAIL