SEIKO WANDKLOK

Foto SEIKO WANDKLOK
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vooruit, tijdig het verleden in!

VAN 59,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

We zijn weer even helemaal terug op school met deze Seiko klokken. En iedereen weet nog hoe die klokken er vroeger uit zagen, want menschen, kinderen wat hebben we naar die wijzers zitten turen dat het een lieve lust was! Kon het allemaal niet wat sneller? Toen wisten we de schoonheid van dat simpele ontwerp nog niet te waarderen, maar nu des te meer – in onze zelf ingerichte keukens, huis- en werkkamers. Het enige verschil met vroeger is dat deze wijzers veel en veel sneller gaan. Tijd? Wat nou absoluut!

Ok, beetje nieuw dan
Nou moeten we ook niet gaan overdrijven, want dat ding in het klaslokaal was een vergeeld geval van plastic in de uitvoering ‘doe maar normaal dan doe je al gek genoeg.’ Eh… net als de leraar of lerares zelf, zeg maar… En alles wat er in de boeken stond ook… Hm… Enfin, we dwalen af! Deze klokken zijn van betere materiaalkwaliteit en aan het ontwerp zelf is ook de nodige aandacht besteed. Het heeft een retro look, een look die eigenlijk bij alle inrichtingen niet misstaat.

Kiezen!
En waar u vroeger niks te melden had in het klaslokaal, zo mag u het vandaag de dag zelf zeggen (of u daar nog zin in heeft is een tweede, maar zo is het wel). Kleurtje kiezen: zilveren cijfers en wijzers op een zwarte ondergrond of net als vroeger – toen alles nog minder lang geleden was – zwarte cijfers en wijzers op een witte ondergrond. De quartz klokken draaien beide in ieder geval op batterijen en ze zijn 450mm doorsnee. Dan weet u dat.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL