SANYO HD CAMCORDER

Foto SANYO HD CAMCORDER
Van € 229,00
Voor € 109,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 18-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Onderscheidend in vorm en prijs

VAN 229,00 VOOR 109,95 ( +5,95 )

Camera’s zijn niet meer wat ze geweest zijn, mensen! En blij toe, want het leek er een decennium of twee, drie op dat rond of juist hoekig geslepen blokken grijze kaas de norm zouden blijven voor de rest van ons aller levens. Met alle nieuwe formaten en mogelijkheden van de laatste tijd wordt er ook weer opnieuw nagedacht over vorm en functie. Vandaag een schitterend voorbeeldje. Even snel de inmiddels standaard prettige dingen aan camera’s vandaag de dag: met 10Mp CMOS sensor voor perfect HD beeld (uiteraard 1280 bij 720p) bij stills en in actie, in het donker of de felle zon op de sneeuw, opgeslagen op een klein maar toch zo groot geheugenkaartje (16 Gig SD/SDHC, da’s een dikke 3 uur HD en meer dan 5 uur full motion).

Nog wat standaard handige zaken…
Uiteraard is het allemaal zo uw laptop, iPod of flatscreen op te slingeren en Youtube is nooit ver weg (MPEG4 AVC/H.264 format, dan krijgt u dat). Kind kan de was doen. Dus kijk maar uit, zo makkelijk als dat gaat met die nieuwe cams. Net zo makkelijk is de bediening van al die uitgebreide functies die het digitale tijdperk met zich meebrengen. Waar men vroeger met lenzen en ander tuig aan de slag moest, heeft u nu met een duimdruk Face Chaser technology (12 smoelwerken in het geheugen altijd haarscherp in beeld), ingebouwde flitser, digital image stabilizer, 5X optische zoom en 12x digital zoom (wat bij elkaar een zooming range van 60X oplevert… auw!), Three-Dimensional Noise Reduction (dag korrels!) en Sequential Photo Mode (tot 7 foto’s per seconde). En met die batterijen tegenwoordig zit het ook goed, ze zijn allemaal zo efficiënt mogelijk gemaakt en deze lithium-ion accu is geen uitzondering – 70 minuten knallen.

Wat hem uniek maakt
Eindelijk hetgeen dat deze camera nou zo mooi maakt: zijn vorm. Ten eerste is het veel fijner voor uw polsen om op deze manier (zie foto) te schieten. U houdt het langer vol, u kunt scherm en realiteit tegelijkertijd in de gaten houden en in kleine ruimtes is het nog steeds makkelijk opnemen. Maar niet alleen dat: iedereen is tegenwoordig bedacht op die opgeheven elleboog. Die ziet iedereen meteen in zijn ooghoeken: hier wordt gefilmd. Weg spontaniteit. Met deze cam kunt u heel undercover een shotje pakken, niet in de laatste plaats vanwege de Super Fast Start Up: met 1,7 seconden bent u de kids of de stuntende gappies aan het filmen. En geinig is ook de functie waarbij u tijdens het filmen een foto kunt nemen. Natuurlijk kunt u bij het editen een still eruit halen, maar het is veel minder omslachtig om tijdens het filmen dat perfecte moment in alle ontspanning uit te plukken. Deze cam is echt een droom in gebruik. Instinctief, ergonomisch en nog mooi ook. Het weegt bij elkaar geen donder en archiveren was nog nooit zo makkelijk. Oh ja, en dan die standaard dikke korting bij ons. Voor een mooie blauwe.
Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL