SAMSUNG FULL HD CAMCORDER

Foto SAMSUNG FULL HD CAMCORDER
Van € 349,00
Voor € 199,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.VAN 349,00 VOOR 199,95 ( +5,95 )

Camcorders zijn ook met hun tijd meegegaan! Ondanks alle fatsoenlijke camera’s op telefoons en HD action- en blog cams. Uiteraard is het weer Samsung die met de juiste dosis high tech en goed design weet te overtuigen. Leest u in de specs maar wat er allemaal aan aansluitingen, resoluties en toestanden inzit – uiteraard het neusje van de zalm, wat in deze digitale tijden niet zo moeilijk meer is. Deze camera is vooral in gebruiksgemak een topper; ideaal voor lange, mooie opnames ook bij heel weinig licht en door iedereen in de familie met gemak te hanteren. En nog mooi ook, maar ja, da’s Samsung.

Comfortabel opnemen
Ten eerste weegt het ding met zijn comfortabele ronde hoeken niet meer dan een appel. Super licht. Ligt heerlijk in de hand. Geen pak suiker aan uw pols dus. En over polsen gesproken: deze camera heeft een schuine lens, de Active Angle lens, zodat uw pols recht blijft. Het kan tegenwoordig, beeld om een hoekje, dus Samsung heeft het in deze camcorder gestopt. En door het enorme touchscreen dat u in de gewenste hoek kunt draaien al naar gelang uw lengte, kijkt u van een afstand geheel onbelemmerd naar wat u opneemt terwijl uw arm ontspannen registreert. Het is een enorme sprong van de oude generatie camcorders naar deze nieuwe. Niet iedereen heeft immers een smartphone en een HD action cam is leuk, maar paps en mams bijvoorbeeld hebben er niks aan.

Het beeld zelf
Ja ja ja, 1920 x 1080 60 i Full HD-resolutie die op de enorme flatscreen zijn sprankeling blijft behouden. Daar gingen we wel vanuit ja. Wat u wilt weten is dat er een verbeterde Smart OIS en BSI CMOS sensor op zitten. In echte mensen termen: deze camera laat niet de kleine schokjes zien die u maakt tijdens het opnemen, het beeld is altijd strak. Dus ook een familielid met minder vaste hand kan mooie beelden van de koters maken. En die BSI CMOS sensor betekent dat beeldruis en –vervorming tot een minimum beperkt worden. Geen korrelige toestanden meer als er even (heel) wat minder licht is: het beeld blijft helder en mooi. En dat is handig, want als er een keer een kaarsje uitgeblazen moet worden of een lampionnetje in beeld moet kan dat. Het touch screen bladert verrukkelijk instinctief en u kunt er zelfs een foto mee schieten. Mooi cameraatje voor de familie! En voor een familieprijsje. Lees de specs voor alle technische poeha.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL