RIMMEL VINYL LIPGLOSS

Foto RIMMEL VINYL LIPGLOSS
Van € 12,95
Voor € 4,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Meer zoeneffect en kleur

VAN 12,95 VOOR 4,95 ( +2,95 )

De Vinyl Gloss, de legendarische lipgloss van Rimmel, heeft nu nog meer glans, meer zoeneffect en meer kleur. De verbeterde formule zorgt voor weelderige en perfect omlijnde lippen met tot 80% meer glans. Je staat in de spotlights met sexy glossy lippen die alle blikken vangen. Pure glamour!  De Vinyl Gloss zit vol met glans, is verzorgend en niet-plakkerig. De gloss bevat een vleugje Aloë Vera en het is verrijkt met een mix van ingrediënten als shea butter en druivenpitolie. Ook heeft de lipgloss een zachte vanillegeur.Met de Vinyl Gloss voelen je lippen even sensationeel aan als ze eruit zien. Het heeft een niet-plakkerige textuur die soepel en zijdezacht over je lippen glijdt. De kleur houdt perfect, je kunt er met volle overtuiging mee schitteren. Creëer onweerstaanbare lippen met deze heerlijke nieuwe Vinyl Gloss.

- Meer glans! De beroemde lipgloss van Rimmel, Vinyl Gloss, bevat een geweldige glansverhogende formule voor lippen vol kleur.
- De formule zorgt tevens voor een schitterende lichtweerkaatsing en lang kleurbehoud
- De nieuwe, verbeterde, lichtgewicht formule bevat een vleugje Aloë Vera die perfect over je lippen glijdt en goed blijft zitten
- Ingrediënten als shea butter en druivenpitolie voor een pure verwenning en goede verzorging
- Zachte vanillegeur


Dagaanbieding in je E-MAIL