PureLink Wireless HDMI zender

Foto PureLink Wireless HDMI zender
Van € 1.080,00
Voor € 299,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kabelloos 1080p HD door (bijna) het hele huis

VAN 299,95 VOOR 209,95 ( +5,95 )

Laten we - om de situatie rond de home cinema set-up te beschrijven - de woorden kabel en ellende samenvoegen tot kabellende. Met de komst van alle HD apparatuur van de laatste jaren kan het zo zijn dat u zich ineens omringd voelt door kabellende: u heeft zo’n plat geval aan de muur, maar de hele vloer er direct onder ligt vol met snoeren. En u wilt natuurlijk in bedje ook nog voorzien worden van alle media in HD kwaliteit en haarscherp kunnen gamen, dus dat gat in het plafond moet om de zoveel maanden ook weer groter. Kan makkelijker. Kan namelijk draadloos.

Blij kabelvrij
Deze Wireless HD AV Transmitter & Receiver Kit heeft een bedrijfsfequentie van 5GHz. Hiermee worden HD video en audio signalen tussen de 10 (met muren) en 20 meter (‘open veld’) zonder compressie tussen alle HD apparaten in huis gezonden – van HD Disc Players, PC’s, Game Consoles en Settop Boxes naar HD beeldschermen zoals LCD, Plasma of LED televisies en projectoren. Met kabelkwaliteit, zonder vertraging. Er kunnen per zender-ontvanger met de los verkrijgbare 4x2 HDMI add-on kit wel vier apparaten op aangesloten worden. Exit kabellende.

Maar kan ‘ie dan ook…
Wat de vraag ook is, het antwoord is waarschijnlijk ‘ja, ook dat kan hij’. Hij ondersteunt HDMI 1.3 videoformaat en HDCP 1.2 met video-encryptie, videoresolutie tot 1080p (30fps/60fps). En mocht u in de slaapkamer kijken, geen zorgen: u hoeft uw bed niet meer uit. Met de originele afstandsbediening bestuurt u de mediaplayer. Er kunnen dus vier apparaten aan met de 4-poorts HDMI switch – let u er dan wel even op dat bij het basispakket maar 1 HDMI kabel geleverd wordt. In de ProSpeed Series zit een 4X2 HDMI Add-On Matrix en IR Extender Box. En bij ons natuurlijk weer met die korting die u daar-en-daar bij zus-en-zo niet krijgt. Kiezen maar!

Tot morgen.

Ook verkrijgbaar met upgrade :

WHD100M4 PureLink® - ProSpeed Series. ( zelfde apparaat maar met extra 4x2 HDMI Add-On Matrix )
Wireless Extender for HDMI.
1080p Uncompressed Transmission up to 20m.
Max. tested distance at 1080p: LOS 20m (Line of Sight)
NLOS10m (Non Line of Sight - Depends on character of walls)

In de doos geleverd :
1x TX (Zender)
1x RX (Ontvanger),
1 x 4 x 2 HDMI Add-On Matrix  
1x IR Uitbreidings box
2x 5V Powersupply
2x IR Flasher

RoHS Compliant
2 Jaar garantie
Kleur : Zwart

Dagaanbieding in je E-MAIL