PNY 32GB MICRO SDHC CLASS 4

Foto PNY 32GB MICRO SDHC CLASS 4
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Alle ruimte in uw telefoon, camera of pad

VAN 69,95 VOOR 29,95 ( +3,95 )

Herinnert u zich vroeger nog, toen externe harde schijven aan een snoer zaten en geheugen een fortuin kostte? Wat een gedoe was het, het meenemen van je collectie films! We hebben er vast allemaal een paar goede herinneringen aan over gehouden – samen creatieve oplossingen bedenken bij beperkte stroomvoorziening en een schreeuwend tekort aan USB slots. Minstens 20 minuten rommelen met hardware voordat de film van start kon gaan, na afloop heel voorzichtig de harde schijf weer inpakken. Schitterend was het allemaal, schitterend.

De nieuwe generatie kan tegen een stootje
Tegenwoordig wordt alles in kleine, multi-taskende apparaatjes gepropt met het grootste gemak. En daar is deze 32GB Micro SDHC kaart voor; mobiele opslag. Maar er is natuurlijk opslag en opslag. Bij aanschaf van deze kaart weet u in ieder geval dat u er een tijdje mee vooruit komt. Hij is namelijk robuust: het kaartje is getest op temperatuur en hij bokst het voor elkaar om tussen -25°C tot 85°C prima te functioneren. Indrukwekkend. Daarnaast is hij schokbestendig. En alsof dat nog niet stevig genoeg is voor zo’n klein ding, is hij ook nog eens gecoat met RTV (een soort high tech siliconen laagje) waardoor hij beschermd is tegen vocht. Resultaat: oneindig hergebruiken zonder kwaliteitsverlies.

Kleiner, beter, sneller: meer!
Hij heeft een indrukwekkende geheugencapaciteit van 32GB. Schrijven doet hij rap, op een minimale snelheid van 4MB per seconden. Lezen gaat ook met minimaal 4MB/s. Hij is Class 4, niet onbelangrijk, en geschikt voor de nieuwste generatie mobiele apparaten – camera’s, telefoons, tablets, game consoles et cetera. Hij kan overweg met alle SD apparaten en heeft hiervoor zelfs een bijgeleverde SD adapter. Al met al een ding dat de moderne mensch gewoon nodig heeft. Dus waarom niet hier aanschaffen voor zowat de helft van de prijs? Krijgt u hem nog thuis gestuurd ook! Daarom…

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL