PHILIPS KRUIMELDIEF

Foto PHILIPS KRUIMELDIEF
Van € 49,99
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 24-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Nieuwe generatie schoonmaakhulp

VAN 49,99 VOOR 24,95 ( +5,95 )

Er wordt heel wat stof verwijderd bij 1DayFly deze weken. Komt omdat het seizoen voor de grote schoonmaak is aangebroken. En omdat u natuurlijk weer met de boot en caravan op stap gaat. Praktisch zuigtuig is geboden! Maar ook thuis komen deze dingen altijd van pas: kruimeldieven. Of kruimelzuigers, zoals Philips hun laatste model heeft genoemd. En ze wijzen er met klem op dat het hier een nieuwe generatie betreft. De meesten van ons herinneren zich namelijk nog de jaren ’80 toen die dingen voor het eerst op de markt kwamen. Ze beloofden zoveel praktisch goeds, maar er bleek maar weinig zuigkracht in te zitten voor al die herrie en stroom en ze verdwenen dan ook aardig snel naar de zolder.

Een beetje tweaken doet wonderen
Een nieuw soort accu, wat aanpassingen in gebruik en de belofte wordt alsnog waar. Want het is natuulijk superhandig, zo’n minizuigertje naast de bank. Alle kruimels en kattenharen meteen weg. Deze nieuwe generatie kruimelzuiger heeft een 3,6 Volt nikkel-metaalhydride accu met voldoende kracht om kruimels, stof en vuil op te zuigen. Na iedere schoonmaakklus laadt u hem zo weer op met het standaard meegeleverde oplaadstation – veel eleganter dan die oude stations. Zit de 0,5 liter stofbak vol? Geen gedoe met zakjes en toestanden, gewoon met één beweging boven de vuilnisbak legen. Easy.

Een beetje kwaliteit trouwens ook...
Philips heeft ervoor gezord dat deze kruimelzuiger echt wel te prefereren is boven het ouderwetse stoffer en blik. Om te beginnen door het 2-fasen filtersysteem. Het eerste filter blokkeert het grootste vuil, terwijl het tweede filter de fijnere stofdeeltjes tegenhoudt. Het gebogen handvat met rubberen coating komt op zijn beurt de ergonomie ten goede; altijd de juiste hoek in de hand met goede grip. De kruimelzuiger wordt bovendien geleverd met een aantal accessoires waarmee je iedere klus eenvoudig klaart: een zachte borstel voor kwetsbare oppervlakken en een spleetmondstuk waarmee de moeilijk bereikbare plekjes te bereiken zijn. En dan hebben wij heel wat kruimels van de prijs afgezogen. Zo, klinkt dat even vies! Die laten we mooi staan.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL