OSRAM LED TABLE STAR

Foto OSRAM LED TABLE STAR
Van € 299,00
Voor € 89,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Design burolamp met LED verlichting

VAN 299,00 VOOR 89,95 ( +5,95 )

De OSRAM LED TABLE STAR is een krachtige en verfijnd ontworpen tafellamp met high-power LED technologie. De kop van de lamp heeft een volledig nieuw design dankzij die LED technologie. Dit maakte voor de tekenaar de voornaamste design feature mogelijk: er is geen bol nodig, waarmee de vorm van de lamp mogelijk werd - een aluminium lint met zilveren lichtbundel. Een bijna onaards ontwerp waaruit een heldere straal licht schijnt. Zo ziet u maar weer: mooi modern is niet lelijk!

Design zoal wij ervan houden!
Wat een schoonheid, deze Osram Table Star. Uit één lijn gesmeed, elegant en functioneel, met een nauwelijks zichtbaar voetje dat toch het hele ding uiterst stabiel houdt. Deze lamp is voor op het bureau of bij de leeshoek en buigt zich daarom met een elegante boog over paperassen en bankleuningen heen, precies waar u het nodig heeft: uit uw ogen en óp het aandachtsvlak. De Table Star focust 8 watt aan LED licht op werk of boek. Nauwelijks verbruik dus.

Goed ontwerp gaat op in de omgeving
Het zilveren licht lijkt voort te komen uit het materiaal van de leeslamp, geanodiseerd aluminium. Dit maakt de lamp tegelijkertijd neutraal en uitgesproken: neutraal vanwege de eigenschap van het materiaal (het metaal is wat het is: geen verf, geen snijwerk, niks anders dan het spul zelf) en uitgesproken omdat juist zoveel andere ontwerpen op en rond het bureau de look van geanodiseerd aluminium hebben gekregen (notebooks, pennen, monitorombouw, doosjes, prullenbakken, et cetera). Eigentijds, maar door zijn uitgesproken klasse een potentiële design evergreen. Vandaag voor een derde van de prijs hier beschikbaar... ziet u het licht?

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL