ORTHOPEDISCH NASA TRAAGSCHUIM KUSSEN

Foto ORTHOPEDISCH NASA TRAAGSCHUIM KUSSEN
Van € 99,00
Voor € 19,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Weg met nekpijn en snurken..

VAN 99,95 VOOR 19,95 ( +6,95 )

Ruimtevaart: u hebt er maar weinig aan! We zagen Mir weleens voorbij wapperen. En we hebben er toch een leuke jeugdherinnering of wat aan overgehouden met die spannende lanceringen op televisie. Maar soms wordt er door NASA weer eens wat uitgevonden waar wij, aardbewoners, ook wat aan hebben. En zo speciaal en high tech als het spul meestal is, zo bescheiden zijn de toepassingen. Neem bijvoorbeeld dit hoofdkussen. Gemaakt van materiaal waar meerdere academici hun werkende leven aan hebben geweid om het uit te vinden en te verfijnen. U vraagt zich af waarom, want ruimtevaarders zijn gewichtloos en dus nek- en rugklachtenvrij. Doet er niet toe! Op aarde hebben we er wat aan.

Waarom, hoe werkt, wat doet?
Traagschuim. Het zit hem in het traagschuim. Door de manier waarop het gevormd is, wordt alle gewicht dat erop komt te liggen gelijkmatig verdeeld. Het spul neemt de tijd om de vorm van uw lichaam aan te nemen, waardoor de zwaarste punten niet meteen het geheel in een kuil trekken, maar simpelweg meer steun krijgen, waardoor de lichtere delen niet in een bocht zakken. Een perfect rechte nek in totaal ontspannen staat is het gevolg. En daarvan krijgt u hele goede nachtrust. Wat op zijn beurt weer goed is voor uw bui. En als het goed is voor uw bui, dan is het goed voor de rest. De rest? Spieren, gewrichten, botten, spijsvertering, hersenwerking noemt u maar op. Een regelmatig glas water en een goede nachtrust voorkomen het merendeel van alle kwaaltjes en klachten en dit kussen is een goed begin.

Snurkende partner? Allergie├źn? Nekklachten?
Dit kussen bestrijdt ze allemaal. Het materiaal is natuurlijk hypoallergeen en de overtrek is makkelijk af te ritsen en te wassen. Door de voorgevormde omtrek ligt de nek altijd recht en volledig ontspannen, wat niet alleen eventuele nekklachten verlicht maar ook hardnekkige snurkers in een betere positie legt om vrij en dus geluidloos adem te halen tijdens het slapen. Bij 1DayFly voor een space prijsje!

Blijft alleen de vraag over: hoe slapen ruimtevaarders dan? Forum!

Tot morgen

Dagaanbieding in je E-MAIL