Moulinex Master Chef 5000

Foto Moulinex Master Chef 5000
Van € 129,00
Voor € 65,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 03-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelige hulp in de keuken

VAN 129,00 VOOR 65,00 ( +5,95 )

Goed gereedschap is het halve werk. En in het geval van een goede keukenmachine is het vaak zelfs meer dan de helft: bij de meeste gerechten gaat het grootste deel van de tijd immers zitten in het fijnsnijden van ingrediënten. En in het raspen, kneden en persen. Want dat kan dit ding namelijk ook allemaal. En dit is geen klein plastic wiebelig ding dat u bij de eerste de beste huishoudartikelen winkel aanschaft, dit is een hoogwaardig roestvrij stalen ontwerp dat het werk in de keuken er echt lichter en leuker op maakt. Met een opbergbox en snoeropbergmogelijkheid bijvoorbeeld – die kleine ontwerp features waar een keukenprins of – prinses echt blij van wordt.

Grote ontwerp features
Want wie het kleine al op waarde weet te schatten, wordt van het grote des te blijer. Hij heeft twee snelheden en een pulsefunctie en om ervoor te zorgen dat hij stevig staat tijdens het zwaardere snijwerk staat hij op zuigvoetjes. In totaal kan er 1,5 liter aan ingrediënten in, wat hem ook voor gelegenheden als grote kerst- en verjaardagsmaaltijden geschikt maakt. De mengkom met filter kan samen met de roestvrijstalen messen in de vaatwasser. Fijn. En die safety lock. Ook fijn.

En hij kan zoveel!
Hij heeft een deegmixer. Dus u hoeft niet meer te zwoegen boven het aanrecht, dat doet deze Masterchef voor u. En heeft u een groot blok parmezaan te raspen voor een tafel vol hongerige Italianen; deze machine helpt u met zijn 750 Watt aan keuken power. Iets anders te raspen? Dito. Citrusvruchten persen? Kan, en dan heeft hij nog een juice filter ook als u geen vruchtvlees wilt. En om u helemaal blij te maken heeft Moulinex er ook nog een spatel en receptenboek bijgedaan. En wij hebben heel wat van de prijs af gesneden.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL