Mini Massage Apparaat

Foto Mini Massage Apparaat
Van € 24,95
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 29-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Met pret LED en vibratie !

VAN 24,95 VOOR 9,95 ( +5,95 )

Het zal allemaal vast heel serieus goed voor u zijn hoor, daar twijfelen we absoluut niet aan, maar wij moesten echt wel aan Moederdag denken toen we dit ding voorbij zagen komen. Zeker met die LED lichtjes erin. En pak dan meteen de roze maar in voor ‘moeders’! Of zijn wij nou zo erg? Dachten wij ook niet. Dus! Voor de 1DayFly bezoekers die net zo simpel denken als wij wordt het lachen, en voor hen die creperen van de RSI of nekklachten zal het serieuze kost zijn. Hoe dan ook; leest u mee?

Stimulatie!
Van de bloedsomloop. Met zijn vier ergonomisch geplaatste massagekoppen die vibreren kunt u op iedere plaats op het lichaam de doorbloeding stimuleren. Dit maakt vastzittende spieren en huid los, wat op zijn beurt voor verwarming zorgt. En met verwarming komt ontspanning. Koude vastzittende spieren vol knopen komen een stuk losser, wat weer voor verlichting zorgt. Speaking of which: die LED verlichting is er echt alleen voor de leuk, daar zit geen infrarood of warmte in.

Rustgevend
Voor thuis of onderweg. Serieus, hij wordt aangeprezen voor gebruik onderweg. Ziet u zichzelf al zitten in de trein, hartje spits, op die kleffe groene bankjes, met dat ding op uw nek? Of bedoelen ze dat ‘ie zo klein is dat hij in iedere reistas past? Dat zal het zijn. En of u hem nu voor mams aanschaft of voor uw eigen zere plekjes: u kunt meteen aan de slag (*proest!*… sorry) want hij komt met batterij. En voordeel natuurlijk. Maar dat is standaard op 1DayFly speelgoed!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL