MAYBELLINE MASCARA

Foto MAYBELLINE MASCARA
Van € 18,99
Voor € 9,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 07-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vibrerende mascara voor perfecte dekking

VAN 18,99 VOOR 9,95 ( +2,95 )

Net als u dacht dat u het ongeveer allemaal wel had gezien. Daarom konden we deze Lady Fly ook niet voorbij laten vliegen. Vibrerende mascaraborsteltjes! We hebben de meisjes erbij gesleept… wat zeggen we – we hebben een mailtje binnen 1DayFly HQ verzonden en met vijf minuten was het dringen om het spul uit te proberen. En wat blijkt; het schijnt ook voor een groot deel van de motorische vaardigheden van de dame in kwestie af te hangen en uiteindelijk is toch de consistentie van de mascara doorslaggevend. Maar deze mascara is bovenal avontuurlijk…

Wimperwetenschap – de test!
Deze mascara vibreert zodat het borsteltje goed tussen de wimpers kan komen voor de volledige dekking. Over het algemeen werd gezegd door het testpanel dat alleen tijdens de eerste laag het ding aanzetten ook echt zin heeft – maar het heeft dan ook echt zin; de wimpers worden perfect gescheiden en tot in de puntjes bedekt. Even wennen, zeker als de batterij nog helemaal vers is, maar het werkt zowaar. En zo hard als er gekoerd werd over de vibraties, er werden evenveel complimentjes aan de verf zelf gegeven: juiste dikte, klontert niet, droogt mooi op en geen vlekken einde dag. Alles nog netjes, flexibel en diepzwart.

Altijd goed!
Alle gekheid op een vibrerend borsteltje: de zoektocht naar de perfecte mascara is een lange, moeizame en vooral dure. Geen vrouw zal de gelegenheid voorbij laten gaan om een cadeau gekregen mascara uit te proberen of om er een te kopen bij voldoende discount – blij met de huidige, maar u weet nooit... Dus hoe het ook zij; als cadeautje is dit ding altijd geschikt. Zeer zeker goed babbelmateriaal op een feestje. En zelfs al koopt u hem niet om de technologie, dit is voor welke mascara dan ook al een lekkere deal.

Demonstratie :
Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL