Lenovo G565 Laptop

Foto Lenovo G565 Laptop
Voor € 599,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Super leuke laptop voor weinig...

VAN 599,95 VOOR 429,95 ( +8,95 )

Bij de aanschaf van een laptop kijkt u eerst naar de specs: wat zit er aan geheugen en processors in. Dat is het belangrijkst. We verwijzen u daarvoor dan ook naar de specs pagina. Kwestie van copy-paste in een mailtje en sturen naar de IT-er in uw vriendenkring die er tijdens de pauze een betrouwbaar ‘doen!’ of ‘doe maar niet’ oordeel over velt - of u heeft er zelf genoeg kaas van gegeten om te weten wat wat is.

Maar dat is handig voor de kijk-en-vergelijk met andere laptops tijdens het aanschafproces – en u bent natuurlijk een snuggere, goed geïnformeerde consument. Wat we in deze tekst proppen, is wat er nou specifiek over deze laptop te zeggen valt. De eigenschappen naast de algemene specs die het al dan niet de computer voor u maken. Want hij heeft wat verrekte leuke dingen namelijk…

Zoals:

▪ DirectShare
Met deze mogelijkheid syncht u in één klik al uw files moeiteloos met andere notebooks zonder dat het internet of gehannes met schijven ertussen hoeft te komen. Met een interface waar een kleuter nog wijs uit kan deelt u alles. Heerlijk!

▪ HD graphics support
Dat is leuk film kijken. Dat is heel leuk film kijken.

▪ Stereo speakers met Dolby® Advanced Audio™ sound enhancement
En dat is zowaar nóg leuker film kijken, zeker als u onderweg een filmpje checkt hier en daar en dus geen stereo in de buurt heeft. Echt fatsoenlijk geluid uit laptop speakers. Of met koptelefoon natuurlijk; het Dolby geluid gaat niet verloren.

▪ VeriFace™ 3.6 face recognition
Er zullen er tussen u zijn die nu een rilling over hun rug voelen lopen; gezichtsherkenning is inderdaad een van die ontwikkelingen waar een mensch zich bij over zijn bol krabbelt, zeker als het weer eens als ‘fun’ en ‘easy’ verkocht wordt. Maar... u hóéft het niet te gebruiken.

Het kán echter wel, en zeker in een studentenhuis of gezinssituatie kan deze functie erg handig zijn: alleen u kunt met uw unieke tronie bepaalde files openen (kijk…) en als er iemand geprobeerd heeft in te loggen, krijgt u daar bericht van (hèhèhè). Sterker nog: degene die het geprobeerd heeft krijgt zelfs de mogelijkheid om een videoboodschap voor u achter te laten. Toch geinig…

▪ Numeric keypad voor eenvoudiger data loggen en gamen
Gewoon handig, heeft niet elke laptop. Zo’n klein detail waar een gebruiker buitensporig blij van kan worden.

▪ OneKey™ Rescue System 7.0
Oh zo fijn! Met slechts één klik is bij een eventuele crash uw systeem weer aan de gang en alle waardevolle data is terug te vinden. De OneKey™ Rescue System interface stelt u – ook met beperkte computerkennis – in staat om snel vast te stellen waar een systeemfout zit en wat te doen om het op te lossen. OneKey™ Recovery maakt backups van systeem- en gebruiksdata en de System Repair module repareert automatisch schade aan kritieke systeem files.

Samengevat
Deze laptop is gemaakt met entertainment en gebruiksgemak in het achterhoofd, en natuurlijk kunt u er ook uw werk op doen. Een heel leuk ding voor een heel leuk prijsje dat vandaag bij ons alleen maar nog leuker geprijsd is. En het is niet zomaar een ontwerp; de makers van ThinkPad zitten erachter, dus laat dat wat over het ding zeggen. Hij is ook nog eens energiezuinig waardoor de batterij des te langer meegaat. En de Lenovo Care Services – voor ondersteuning en bescherming – zijn in de prijzen gevallen. Echt veel leuks voor heel weinig.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL