LED PROJECTIE KLOK

Foto LED PROJECTIE KLOK
Van € 59,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 12-06-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Tijdweergave in topdesign

VAN 59,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

Zo suf als die ondertitel is, zo leuk is dit interieursnufje. Zo'n ding dat u cadeau geeft omdat u hem eigenlijk zelf wilt hebben en stiekem hoopt dat de ontvanger van uw lumineuze idee doorheeft dat 'ie vooral niet hoeft na te denken over een cadeautje als het uw beurt is. Of u verzint gewoon een excuus om hem aan uzelf of liefje cadeau te doen, dat kan natuurlijk ook. Want het is leuk speelgoed! Dit ding projecteert een analoge klok op uw muur, plafond, deur, boekenkast, keukenvloer – noem maar op.

Klein maar met venijn
Het is een klein ding, maar er komt een goede straal LED uit. Dus ook als het lekker licht is in uw woonkamer, is deze klok nog prima te zien. Het koddige zilveren balletje zet een haarscherpe klok op elk oppervlak naar keuze en op bijna elke afstand ook. U kunt hem hiervoor neerzetten, maar ook ophangen; hij is klein genoeg (13,5cm en 0,6 kilo). En denkt u eens in: natuurlijk kunt u hem precies recht op een muur laten schijnen, zodat u een perfect ronde, klassiek vormgegeven klok te zien krijgt. Maar vanuit een flinke schuine hoek op vloer of muur krijgt u uiteraard ook een spectaculair effect.

Romeins of standaard
Twee looks dus. Standaard cijfers of romeinse V's, I's en Xen. De uitgangskleur is wit, maar de lui van Balance zijn zo leuk geweest om een paar kleurenfilters toe te voegen. Nog meer mogelijkheid! En over afstanden hebben we het nog niet gehad... Op 2 meter wordt er al een klok van ongeveer 60cm geprojecteerd. Met 3 meter is dit al 100cm! Door de jaren heen kunt u een ongekende hoeveelheid aan verschillende klokken in verschillende ruimtes in uw huis laten verschijnen. Wel zelf batterijtjes kopen voor het uurwerk, want die worden niet meegeleverd. Het LED licht gaat via de adapter die evenals de montagekit en het voetje wel in de verpakking zit. Laat de klokkenlol maar beginnen!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL