KRAFTWELLE KLUSSERSTROLLEY

Foto KRAFTWELLE KLUSSERSTROLLEY
Van € 399,00
Voor € 109,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 30-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Nu met nieuwe ratel ringsleutels

VAN 399,00 VOOR 109,95 ( +8,95 )

Wat is er handiger dan een complete gereedschapsset? Een complete gereedschapsset op wieltjes. En wij van 1DayFly zijn – naast de leuk en de mooi – nogal van de handig, dus we hebben vandaag een 186-delige gereedschapsset waar een mensch zich dus geen breuk aan tilt. Iets te fixen? Moeiteloos rolt u de hele zwik mee, uitzoeken wat u wel eens nodig zou kunnen hebben is er niet meer bij. Bijkomende handigheid van een trolley is dat alles ook zo overzichtelijk in zijn eigen uitsparinkje zit, want met de beste wil van de wereld is een gereedschapskist niet overzichtelijk te houden. Scheelt een hoop vloeken en tieren bij het klussen.

Compleet is ook zo relatief
In gereedschapsland is er een hoop te koop, dus de claim compleet is eigenlijk nooit toe te passen. Maar laat het in ieder geval aangeven dat u de komende tijd niet meer langs de bouwmarkt hoeft, want op een niet- en boormachine na zit er zowat alles in dat een zichzelf respecterende klusser in de schuur moet hebben liggen – in alle gangbare maten. En dat scheelt dan weer een hoop eindeloos gestaar naar alle schappen in de doe-het-zelf zaak. Doe-het-zelf komt daar op een drukke zaterdag vaak neer op zoek-het-maar-uit. Dat doen wij toch handiger, op deze maandag aan het begin van de week.

En nog veel voordeliger ook
Afgeprijsd van een akelige  399 naar een kleine 109 euro. Dat zijn de prijzen. Op deze manier wordt het leuk om zoon- of dochterlief die het huis uitgaat een mooie set mee te geven, bijvoorbeeld. Of om uzelf een nieuwe set te geven en uw oude rommel door te sluizen, kan ook. Hoe het ook zij, het is een scherpe deal. Zeker voor de kwaliteit die u ermee in huis haalt; het gereedschap is gemaakt van chroom vanadium dus super degelijk en de koffer is afgewerkt met aluminium een stevige behuizing dus.. Bij de versie van vandaag zijn zitten ook nog eens ratel ringsleutels, om het vastdraaien van allerlei soorten bouten nog eenvoudiger te maken. Check de specs, u kunt aan de slag!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL