KARL LAGERFELD ZONNEBRILLEN

Foto KARL LAGERFELD ZONNEBRILLEN
Van € 179,00
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Voordeel en stijl combineren perfect

VAN 179,00 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Karl Lagerfeld ontwerpt al meer dan een halve eeuw prachtige kleding voor zowel dames als heren en hij was de eerste modeontwerper die – zonder eerst een eigen modehuis te hebben – al met een eigen geur kwam. Verder staat hij uiteraard bekend om zijn zonnebrillen, niet in de laatste plaats omdat hij zelf zo ongeveer met zonnebrillen van eigen hand vergroeid lijkt te zijn. Binnen of buiten, licht of donker, niemand ziet hem ooit zonder een grote donkere bril.

Spitzenklasse
En wat voor zonnebrillen: herkenbaar groot, hoekig en zo stylish dat het gewoon zeer doet. Lagerfeld design staat voor uitgesproken lijnen en zelfverzekerd ontwerp. Een Wunderkind in de wereld van mode en ontwerp (op zijn 17e werd er al een jas van zijn ontwerp in productie genomen) dat altijd herkenbaar design zal leveren. Vandaag hebben we ruime keuze uit zowel dames- als herenmodellen, ieder onmiskenbaar Lagerfeld.

Kiezen!
Maar niet voor een Lagerfeld prijs en dan wordt zonnebrillen shoppen eindelijk leuk. Vandaag hebben wij ze, ruim op tijd voor de zomer, voor minder dan de helft van de originele winkelprijs. Dus dat is of twee voor de prijs van één, of een superprijsje voor die ene zonnebril. En als u die keuze heeft kunnen maken, blijft alleen de tweede en moeilijkste beslissing over... welke? Ze zijn allemaal zo cool! Wij horen het wel.

MAAK HIER UW KEUZE

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL