Höfftech Trolley 220 Delig + Accuboor 18Volt

Foto Höfftech Trolley 220 Delig + Accuboor 18Volt
Van € 1,00
Voor € 299,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

In 1 klap voordelig klaar voor elke klus!

VAN 299,00 VOOR 99,95 ( +8,95 )

Gereedschap verzamelen is vaak een kwestie van jaren. Langzaam sparen en opbouwen totdat u een koffer of een schuur heeft waar u ook echt terecht kunt als u iets te fixen tegenkomt. Er gaan seizoenen en verjaardagen voorbij voordat de dag aanbreekt dat u niet meer bij de buurman leent… maar dat de buurjongen bij u komt lenen. Een moment om nooit te vergeten. Of een moment om ver vóór uw tijd mee te maken als het aan ons ligt, want vandaag hebben we een set in de aanbieding waarmee u in één klap voordelig klaar bent.

De koffer
Er zitten dus 220 stuks gereedschap in, variërend van een 18 Volt accu boormachine met complete hout- beton- en staalboren set tot bahco met zachte handgreep. Lees de lijst erop na en koekeloer stevig naar de foto’s: laag na laag ratel- imbus- en schroevendraaiersets, ieder gereedschap met zijn eigen duidelijke uitsparing. Als (met de nadruk op als) u nog eens iets uitleent, weet u zowaar nog wat, alleen al door het overzichtelijke opbergsysteem! En dan staat de hele zwik nog op wieltjes ook. Moeiteloos van A naar B en weer terug.

Pak uw kans
Zoon- of dochterlief op kamers? Zowat alles uit uw schuur permanent uitgeleend aan klussende vrienden of familie? Slechte kwaliteit die het ondertussen heeft opgegeven in uw koffer liggen? Koop deze set voor uzelf of om weg te geven. Vandaag is hij hier verkrijgbaar voor een derde van de prijs die u er in de winkel voor betaalt! Zeldzame handig / voordelig verhouding op 1DayFly.com vandaag.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL