HOFFTECH GEREEDSCHAPSKOFFER

Foto HOFFTECH GEREEDSCHAPSKOFFER
Van € 499,00
Voor € 149,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 26-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Voordelig in formaat en prijs

VAN 499,00 VOOR 149,95 ( +8,95 )

Niet iedereen heeft een lel van een tuin waar een schuur in past. Zo'n schuur die op zijn beurt weer plek heeft voor een wand met gefiguurzaagde uitsparinkjes voor de verschillende gereedschappen, alles uitgestald in volle glorie. Menig kluslustige moet het doen met een zolderopslag. Anderzijds zijn er klussers die vooral onderweg werken. Voor hen moeten de onontbeerlijke gereedschappen altijd bij de hand zijn. Duidelijk geordend, makkelijk in gebruik en degelijk vervaardigd. Deze Hofftech koffer voorziet de klusser met eisen.

Goed materiaal
Werken met slecht materiaal is ook echt werk; alles duurt langer terwijl het sneller instort en moeilijker lukt. Wat u nodig heeft is er niet, dus in plaats van creatie of reparatie bent u bezig met het vinden van oplossingen voor problemen. Niks zo vermoeiend als dat. Goed materiaal daarentegen maakt het klaren van een klus een feest: alles werkt naar behoren en wat u nodig heeft is ook daadwerkelijk bij de hand. En met een gereedschapskist van kwaliteit bent u door de jaren heen nog blijer, want als u eenmaal gewend bent aan de indeling en alles blind kunt vinden, is het geweldig als uw schroevendraaiers nog lang niet versleten zijn.

Beslissing...
Een gereedschapskist koopt men dus niet zomaar. Daarom verkopen wij gereedschapskisten ook niet zomaar. Hofftech is van degelijke Duitse makelij die jaren meegaat. De handvatten liggen goed in de hand en het metaal geeft er niet zomaar de brui aan. Lees hieronder de lijst gereedschappen en doe een rondje kijk-en-vergelijk – lang leve het internet. Prijsje overwegen, reviews lezen, dat werk. Deze koffer knipoogt u tot de eerstvolgende lunch met zijn handige lades toe. Hier, bij ons. Met korting.

Voor precieze inhoud gereedschapskoffer klikt U hier

Tot morgen.
 

Dagaanbieding in je E-MAIL