Het Bestway Opblaas Logeerbed

Foto Het Bestway Opblaas Logeerbed
Van € 79,95
Voor € 37,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

In vier minuten een nieuwe slaapplaats erbij

VAN 79,95 VOOR 37,95 ( +5,95 )

U heeft helemaal gelijk, het is cadeautjestijd en zo’n ding met een pompsysteem eraan is nou niet echt kerst. Beter zelfs dat u met de prikhulst en de kaarsjes erbij vandaan blijft, dit opblaas logeer- slash kampeerbed. Maar er moet toch ook wat praktisch voorbij komen af en toe. En wat is er nou praktischer dan uw gasten tijdelijk te kunnen parkeren zonder de rest van de tijd een logeerkamer ingericht te houden? Vast een hele hoop, want “praktisch” is net als alles relatief, maar een tweepersoons, comfortabel bed dat zelfs met uw dronken harses nog prima klaar te leggen is, valt toch zeker in de categorie Handig, dunkt ons!

Zo werkt ‘ie
U kwakt de lege huls van wat straks een comfortabel bed zal zijn op de grond in welke kamer dan ook – zolang de afmetingen het ding maar genoeg ruimte bieden. Stekker in het stopcontact, vier minuten met rust laten en voila, er staat een bed. In die vier minuten kunt u beddengoed halen, of een kopje melk & honing zetten, een OhMyBod playlistje samenstellen, tandjes poetsen, een kotsbakkie voor het bezoek zoeken: bij terugkomst staat er een precies goed met lucht gevuld bed. Die grote blauwe dop erin en klaar.

Buiten kan ook!
Nee, we bedoelen niet dat u in deze winterkou met goed gevolg uw gasten buiten te slapen kunt leggen, we doelen op een seizoentje of twee later: dit bed is ideaal voor op de camping, in de tuin, op de veranda – waar dan ook. Hij is stevig genoeg om ook buiten alle rust en comfort te bieden en doordat hij net zo makkelijk in- als uit te pakken is, levert hij in een oogwenk weer alle ruimte. Comfortabel, handig, stevig. En voor de helft van de prijs. De helft. Nog niet eens de helft, minder zelfs, maar voor de makkelijk: de helft!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL