GALAXY 5-DELIGE MESSENSET

Foto GALAXY 5-DELIGE MESSENSET
Voor € 129,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 01-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Vijfvoudig scherp geprijsd..!

VAN 129,95 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Wat een lamme ondertitel, vijfvoudig scherp geprijsd – we verzinnen niet iedere dag geniale zinnen, dat geven we toe. Maar het is wel de waarheid, want deze vijf vlijmscherpe messen in design houder gaan er bij ons voor nog minder dan de helft uit. En dat is toch echt een vlijmscherpe deal. Mooie deal ook. Want u weet; wij houden hier van de combinatie handig en prachtig vormgegeven en dat geldt voor deze set Amefa keukenmessen zeer zeker.

Goed gereedschap
Roestvrijstalen grepen – in plaats van hout of kunststof – zo ontworpen dat ze als gegoten in de hand liggen. Ook de lemmeten zijn van RVS, 13C-RVS om precies te zijn. Iedere maaltijd is dus al bijna van succes verzekerd, want zeker in de keuken geldt: goed gereedschap is het halve werk. En we weten niet hoe graag u nieuwe messensets aanschaft, maar als u deze deal binnenhaalt, bent u voorlopig wel even helemaal klaar. Met de juiste zorg gaan ze een heel leven mee.

Huishoud mes? Handig mes?
De set bestaat uit een koksmes, een vleesmes en een broodmes van 33,5 centimeter. Daarbij komen de messen met de grappige titels: het huishoudmes (van 24 centimeter) en het handige mes (20 centimeter). Maar geestige namen of niet, kijk uit voor uw vingertjes want ze snijden niet alleen uw bosuien in perfecte ringen! Dus, bent u nog steeds met een aardappelschilmesje aan het klieren in uw keuken? Houd daar vanaf vandaag mee op, want voor deze prijs heeft u iets veel beters in huis.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL