ELRO PARKEERSENSOR

Foto ELRO PARKEERSENSOR
Van € 79,00
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Stukken voordeliger dan blikschade!

VAN 79,00 VOOR 19,95 ( +5,95 )

En zo is het maar net! Parkeren is ook een kunst. Een kunst die niet iedereen in de vingers heeft. Maar de technologie staat voor niets, dus dat komt dan weer mooi uit voor de parkeerklunzen onder ons. Niet iedereen heeft een auto van na 2005 in bezit waar er bijna standaard gebliept wordt bij het inparkeren, dus voor diegenen die het zonder die ingebouwde technologie moeten doen, hebben wij vandaag deze parkeersensor in de aanbieding.

Hoe werkt ‘ie?
Optisch en sonisch. U bevestigt het ding op uw auto (zonder boren of krassen kan hij overal op) en de parkeersensor houdt alles in de gaten wat u niet kunt zien. Als u geen idee heeft van de dimensies van uw auto of de omgeving (paaltjes, loslopend kindvolk, dat werk), dan neemt dit ding het van u over. En hij laat het u weten met bliepjes. Langzame bliepjes betekenen ‘ja, ga-ma ga-ma ga-maar’. Snellere bliepjes betekenen ‘Voooooorzichtig’ en één lange bliep betekent HO! En dan nog in drie verschillende toonsoorten ook. Duidelijk.

Wat kan ‘ie?
Hij heeft een detectieafstand tot 1 meter en een detectiebreedte tot 2 meter. Als u achteruit rijdt waarschuwt hij bij obstakels, dus ook al parkeert u niet, dan helpt hij u nog. Met zijn regelunit met LED indicatie voor links en rechts hoeft u helemaal nergens meer bang voor te zijn en de sensoren aanbrengen is een kwestie van een stukje tweezijdige tape. Makkelijker is het voorkomen van blikschade niet te maken. En goedkoper trouwens ook niet!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL