EGO CUP FM CARKIT

Foto EGO CUP FM CARKIT
Van € 129,95
Voor € 29,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 08-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Bluetooth multimedia "to go"

VAN 129,95 VOOR 29,95 ( +5,95 )

In een kleine, intensief gebruikte ruimte als de cockpit van uw auto is het zaak alles wat erin komt ook zo functioneel mogelijk te maken. Laat deze EGO Cup FM daar nou eens een stralend voorbeeld van zijn. Handsfree bluetooth carkit, FM radio en bekerhouder in één! En dan zit er ook nog een kabelingang in om uw MP3 speler op aan te sluiten, mocht u ervoor kiezen om uw muziek niet via bluetooth te streamen, het zou zomaar kunnen. Aan u de keus.

Dolle boel!
Dat is op zijn zachtst gezegd uitzonderlijk multi-funky. Een must have voor iedereen die geregeld en lang achter elkaar op de weg zit. Het apparaat voldoet uiteraard aan de wetten omtrent hands-free bellen en hij is in een handomdraai geïnstalleerd. Kwestie van klittenband bevestigen en via de adapter van de sigarettenaansteker aansluiten. Duurt letterlijk seconden. Hij heeft een ingebouwde lithium-ion-batterij (stand-by 500 uur, gesprekstijd 7 uur) en een hoogwaardige luidspreker die het beter doet dan veel van zijn (lang niet zo veelzijdige) broertjes op de carkit markt.

Voor de kilometervreter
Hij kan 8 verschillende bluetooth koppelingen aan en hij heeft dus ook die auxiliary stereo (!) input, naast DSP technologie om echo en ruis te bestrijden. Lees even in de specs of uw telefoon ervoor geschikt is (in 99% van de gevallen wel, zolang u maar geen prehistorisch model heeft). Veel nuttiger voor de kilometervreter wordt het niet en veel voordeliger ook niet, want wij weten altijd het mooiste prijsje te ritselen. See you on the road!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL