DUOPACK L'OREAL MASCARA

Foto DUOPACK L'OREAL MASCARA
Van € 37,90
Voor € 16,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Dubbel deal voor de dames...

VAN 37,90 VOOR 16,95 ( +2,95 )

Mascara’s zijn een geval apart in de make-up tas: de mascara naar wens met de juiste eigenschappen is niet zomaar gevonden. Maar voor alle dames die al sinds jaar en dag de voorkeur geven aan l’Oreal hebben we vandaag een mooie deal. En trouwens ook voor iedereen die wil uitproberen. Kiezen tussen twee duopacks: of een duopack Double Extension Carbon Black of Double Extension Beauty Tubes. Eén voor u en één voor uw beste vriendin. Of allebei lekker voor uzelf natuurlijk. De omschrijvingen! Grootste verschillen? De tijd die het kost om het aan te brengen en 10% lengte.

Double Extension Beauty Tubes
Eerst de meest arbeidsintensieve mascara met twee laagjes. In tegenstelling tot een gewone mascara die alleen maar de wimpers kleurt, vormt de buisjestechnologie van Double Extension Beauty Tubes ultraverlengende buisjes rondom de wimpers. Resultaat: tot wel 80% langere wimpers! Eest brengt u een laagje herstellende basis aan. Deze basis is verrijkt met vezels die de wimpers beschermen, voeden en versterken. Vervolgens brengt u de zwarte kleur aan. Samen met de basislaag, omhult de kleur de wimper en vormt een buisje rondom de wimper, dat zorgt voor een verlengend effect. Het verwijderen van de mascara gebeurt met lauw water, dat de buisjes laat opzwellen en barsten, zodat de wimpers weer perfect schoon zijn, op een bijzonder milde manier. Van de twee lijkt deze het meest geschikt voor de gevoelige huid.

Double Extension Carbon Black
Deze mascara is vooral gemaakt op het diepst zwarte effect. Voor wimpers die tot 70% langer zijn door de dubbele dosis Céramide R (l’Oreal’s favoriete innovatie die ze overal in stoppen) en met hogere concentratie zwarte pigmenten. Simpele en krachtige mascara voor het dramatische werk voor gelegenheden waarbij het wat zwaarder aangezet mag zijn. Zeer intens resultaat met één keer aanbrengen.

Kiezen…
Aan u de keuze; precisiewerk of instant effect. In ieder geval voor een veel kleiner prijsje dan bij de drogist. Iedere bestelling betekent twee van dezelfde in een voordelig duopack.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL