DUOPACK DURACELL NOODLADER

Foto DUOPACK DURACELL NOODLADER
Van € 3,00
Voor € 35,90
LET OP: Deze dagaanbieding was van 11-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Overal en altijd extra power voor uw mobiel of MP3

VAN 35,90 VOOR 9,95 ( +3,95 )

Mobiele chargers komen in allerlei soorten, maten en merken. Vandaag hebben we een zakoplader van Duracell, bekend om zijn krachtige batterijen die lang meegaan. Die rose grijnskonijntes zijn waarschijnlijk nog ergens aan het trommelen. Maar goed, Duracel is doorgaans ook duur (zeker op verkooppunten onderweg). En hoe lekker dat ook allitereert, het voelt niet zo lekker in de portemonnee. Laat het maar aan ons over om daar wat aan te doen. Eerst even doornemen wat hij allemaal kan.

Overal bij de hand...
Hij past in uw gemakkelijk in uw zak.. Zo compact is hij namelijk. Er passen twee penlites in – die zijn dan ook per lader inbegrepen – en het geheel past in uw zak dus al helemaal in uw tas. Hij kan overal op aangesloten worden. De lui van Duracel zijn namelijk zo snugger geweest om iPod en –Phone connectoren mee te leveren zodat iedreen hem te allen tijde kan gebruiken, op welk apparaat dan ook, zolang er maar een mini-USB aansluiting op zit en u het geschikte kabeltje meenement. Hij kan dus uw bui redden als u ineens merkt dat de stroom van uw muziekvoorziening er de brui aan heeft gegeven. Duracel Pocket Charger to the rescue.

Nog een mooi blauw lampje!
Ook de mobiele apparaten zijn tegenwoordig voorzien van een mooi blauw lichtje en deze Pocket Charger blijft niet achter! Terwijl hij een mobiel apparaat oplaadt, geeft hij het middels dit blauwe lichtje aan. Maximaal ingangsvermogen 5V en een uitgangsvermogen van 0,5A. De batterijen staan voor 48 uur extra muziek op uw iPod of MP3 speler. Daar heeft u wat aan. En dat hij in duspack komt met extra korting en bijgeleverde batterijen is helemaal handig. Een meepakker voor de maandag, werkze!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL