DESIGN SOLAR BUITENLAMP

Foto DESIGN SOLAR BUITENLAMP
Van € 69,99
Voor € 19,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Met automatische geluids en licht sensor

VAN 69,99 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Vroeger was u nog jaarlijks geld kwijt aan de buitenverlichting. Nu niet meer. Welkom de Quintezz Eco Light! Hier zit namelijk niet eens een snoer aan, want het licht dat hij afgeeft, krijgt ‘ie van de zon. Helemaal gratis. Het ingebouwde zonnepaneel (0,55 Watt) slaat voldoende energie op om hem de hele nacht te laten branden. En omdat er dus geen snoer aan zit is hij heel makkelijk op te hangen: gaatjes in de muur, pluggen erin en bevestigen maar, geen gedoe met lijntjes trekken en spanning meten.

Lang leve sensoren!
Dat zijn zulke handige dingen, sensoren. Uw apparatuur neemt u alles uit handen. Zo ook deze lamp: er zit een lichtsensor op. Als het ’s ochtends licht wordt, houdt hij er automatisch mee op. Nooit meer die vervelende gedachte bij aankomst op uw werk: ‘ai… vergeten buitenlamp uit te zetten!’ Dat doet ‘ie lekker zelf. En wat hij ook zelf doet is een oortje in het zijl houden. Bij geluid harder dan 95dB in de nabije omgeving gaat hij harder branden. Bij wijze van begroeting van alles en iedereen dat niet in de buurt hoort te zijn. Die worden indirect in het zonnetje gezet, zeg maar.

Er is roest en er is roest…
Dit ding is van aluminium en dan zeggen ze ‘dat roest niet’. Maar dat is het ‘m: aluminium roest heel snel een flinterdun laagje, vandaar dat het die typische matte look heeft. Aluminium glanst heel even en dan roest er een waasje overheen dat nooit meer verder zal roesten. En dat verkleurt ook nooit, vandaar dat aluminium dingen er ook in weer en wind zo mooi uit blijven zien. Uiteraard is hij waterdicht, zodat hij het blijft doen in ons klimaat. Donker hoekje te verlichten? Vandaag kan het voor de helft van de al heel schappelijke winkelprijs.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL