CAVIUS 4 IN 1 ALARM SYSTEEM

Foto CAVIUS 4 IN 1 ALARM SYSTEEM
Van € 69,95
Voor € 24,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 05-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een beschermengeltje in uw handpalm

VAN 69,95 VOOR 24,95 ( +6,95 )

Vandaag in de aanbieding een hele veilige gizmo. Voor onderweg of thuis, om dieven weg te jagen of juist om hulptroepen uw kant op te krijgen. Er zitten 3 typen alarm op: een rookmelder, een bewegingsmelder en een noodalarm, allemaal te bedienen via dezelfde knop. Samen kunnen deze typen alarm op 4 manieren toegepast worden: uiteraard als rook- en noodmelder. Het bewegingsalarm is vervolgens als tas- of deuralarm te gebruiken: bij beweging maakt hij kabaal.

Kabaal?
En hels kabaal! Deze kleine donder kan gillen op het (letterlijk!) oorverdovende standje van 130 decibellen. En dat is een prestatie voor een dingetje dat maar 65 gram weegt, vooral als u nagaat dat een Boeing 747 opstijgend boven uw hoofd 120Db produceert! Het geluid dat uit de Cavius komt is werkelijk gruwelijk, genoeg om iedereen die in uw buurt wil komen om uw eigendommen van uw lijf te plukken weg te jagen. En eenieder die in de (nacht)trein uw (reis)tas tijdens een tukkie willen meegrissen, wordt op dezelfde herrie getrakteerd. Wel voorzichtig dat u zelf uw tas niet beweegt tijdens uw slaapje dus, want medepassagiers met de beste intenties schrikken zich ook een hoedje als hij afgaat!

Persoonlijk alarm-systeem
Tenten en caravans zijn ook zo lastig te beveiligen terwijl er toch vaak waardevol spul in ligt. Nou wordt er op gezinscampings doorgaans gelukkig weinig gejat, maar mocht u op een wel erg rustig plekje staan, dan kan het wellicht geen kwaad om deze in de disselbak te hebben liggen. Slechte brandbeveiliging op vakantie? Als u er beter van slaapt is deze prima in de hotelkamer als rookmelder te gebruiken. En dan krijgt u ook nog een bescheiden waarschuwing als de batterij bijna leeg is. Ook die wetenschap geeft een prettig gevoel.

Tot morgen!

65 gram.
Uw eigen persoonlijke alarm-systeem, ideaal om mee te nemen naar hotels, tent of caravan met slechte brandbeveiliging. In je eentje door donkere steegjes, parkjes of gewoon over straat lopen. Persoonlijke spullen die door handige jongens zo worden mee genomen. Deze "onveilige" situaties zijn allemaal verleden tijd met de Cavius.

Met het noodalarm bent u ingeval van "belagers" altijd goed beschermd. U hoeft geen onhandige bussen Pepperspray of gevaarlijke apparaten als de stungun meer in uw zak te hebben. Met 1 druk op de knop komt er uit dit kleine apparaat een hels kabaal van 130db dat elke "belager" afschrikt of omstanders alarmeert.

Met de rookmelder bent u in alle ruimtes waar u komt, of dit nu een hotelkamer of tent is, altijd goed beschermd tegen de eerste tekenen van brand.

De bewegingsmelder is ideaal als u niet de mogelijkheid heeft om constant op uw persoonlijke spullen te letten. Zit u in de trein en wilt u even uw ogen dicht doen, dan klikt u gemakkelijk de Cavius aan uw tas en deze begint te loeien wanneer iemand uw tas meeneemt. Met de simpele 1 knops bediening bovenop de Cavius kunt u gemakkelijk schakelen tussen alle mogelijkheden die uw persoonlijke alarmsysteem u biedt. De behuizing is staal, dus erg robust en de Cavius waarschuwt u wanneer u de batterijen moet verwisselen.
Dagaanbieding in je E-MAIL