BRILLIANT SPAARLAMPEN SETS

Foto BRILLIANT SPAARLAMPEN SETS
Voor € 59,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 19-08-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Besparen, besparen en nog eens besparen!

VAN 59,85 VOOR 11,95 ( +5,95 )

Het is zo gezellig, een goed verlicht huis. Niks zo knus als de aanblik van een straat familiewoningen die als glimwormpjes in de donkere nacht warm licht uitstralen. Maar goed, later in het jaar volgt de gezellige rekening en daar krijgt menig gezin een minder warm gevoel bij. En als we de stijgende lijn van de energiekosten van de afgelopen jaren doortrekken, dan wordt de gevoelstemperatuur alleen maar frisser. Tijd voor een nieuwe oplossing dus!

Verspilling? Bah!
Na-ja, nieuw. Spaarlampen zijn er alweer een tijdje. Maar wellicht branden er in uw woning nog heel wat gloeilampen links en rechts. Als die aan vervanging toe zijn moet er een nieuwe keuze gemaakt worden, want we kunnen niet eens meer voor de gloeilamp kiezen, of we willen of niet. Brussel (en Straatsburg natuurlijk, een weekje per maand, nu we het toch over besparen hebben) willen per see met u aan de keukentafel zitten en zeker weten dat daar geen gloeilamp brandt. Geen gloeilamp meer te vinden in de schappen dus (tenzij u de internet-schappen afschuimt en een bestelling over de grens plaatst natuurlijk. Alles is uiteindelijk te koop).
Suggestie
En van alle mogelijkheden die er zijn, hebben wij vandaag een keus uit twee sets spaarlampen die de verlichtingskosten met 80% naar beneden schroeven. Dat heeft u namelijk wel met gloeilampen, het zijn eerder verwarminkjes dan brengers van licht, met 90% warmte en 10% licht. Spaarlampen bieden 80% licht voor de energie die ze verbruiken. Wij hebben vandaag twee sets voor heel weinig in de aanbieding. Een felle set (voor gebruik in ruimtes die moeten baden in het licht, zoals de garage, de keuken, noem maar op) en een zachte set voor woon- en slaapkamer. Beide sets hebben één soort lamp met dubbele cilinder en twee soorten lampen in spiraalvorm – voor optimale lichtvoorziening in zo klein mogelijke vorm.

Beide sets bestaan uit 11 spaarlampen voor een geweldige korting per set:

• Set 1:
5 x 15W/E27 (dubbelcilinder), warmwit, 2700K, 800lm
3 x 7W/E14 (minispiraal), warmwit, 2700K, 350lm
3 x 11W/E27 (minispiraal), warmwit, 2700K, 550lm

• Set 2:
5 x 9W/E27 (dubbelcilinder), warmwit, 2700K, 450lm
3 x 9W/E14 (minispiraal), warmwit, 2700K, 410lm
3 x 9W/E27 (minispiraal), warmwit, 2700K, 450lm
Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL