BLACK & DECKER WORKMATE

Foto BLACK & DECKER WORKMATE
Voor € 0,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 22-02-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Kan bijna alles, kost bijna niets..

VAN 129,00 VOOR 59,95 ( +8,95 )

Voor iedereen die het zelf doet: de Black & Decker Workmate. Een robuust gemaakt stuk onontbeerlijke ondersteuning voor iedereen die wel eens de handen flink uit de mouwen steekt om in en om het huis wat aan te pakken. Reparatie of iets nieuws maken vanuit het niets: praktisch dekt de lading allerminst, dus hier volgt een alinea of wat omschrijving voor wie de toepassingen van deze doe-het-zelf klassieker nog niet bekend zijn. En niet alleen de hobbyist werkt ermee, u zult hem ongetwijfeld ook bij profs in bedrijf gezien hebben – hij is namelijk ook makkelijk mee te nemen.

Zo klein als ‘ie is…
Zoveel mogelijkheden zitten erin. Het is een bankschroef, een zaagbok en een schaafbank in één. Hoe dat zo? Hij heeft houten klemplanken waar u werkelijk alles tussen kunt zetten, wat een heel meubelstuk in de schuur met bankschroef eraan overbodig maakt. U klemt alles meedogenloos muurvast. Verstel met een twist aan een schroef hier en daar in een handomdraai de hoogte, en u heeft een zaagbok waar u uw eigen gewicht op kwijt kunt terwijl u in ontspannen houding zaagt. Stabiel. Hij is gemaakt van staal met rubberen voeten, zodat hij op welke ondergrond dan ook niet verschuift. En dat scheelt vloeken en tieren. Zo leert de ervaring.

En een stof dat ’t was!
De voorste plank is verticaal te gebruiken, hij heeft dubbele klemassen en groeven in de klemplanken – veelzijdigheid en kracht zijn hiermee gegarandeerd, ook bij onregelmatig gevormde werkstukken. Aan de Workmate zal het dus niet liggen als er iets scheefs uit de stofwolk tevoorschijn komt! Maar het aller handigste is het feit dat ‘ie mee te nemen is. Eenvoudig op te vouwen en te vervoeren zonder dat ‘ie aan degelijkheid inboet. Deze Workmate is echt een must have voor elke garage of achtertuin. En dan hebben wij ook nog eens flink wat van de prijs afgezaagd, dus klem uw kans vast!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL