Black & Decker Accuboormachine met NiMh, 14.4v en 1.7 Ah

Foto Black & Decker Accuboormachine met NiMh, 14.4v en 1.7 Ah
Van € 139,95
Voor € 69,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een bakbeest voor een luizenprijsje

VAN 139,95 VOOR 69,95 ( +5,95 )

Een klus is al voor de helft geklaard met het juiste gereedschap. Met dat in het achterhoofd; heeft u al een boormachine of leent u nog? Of bent u misschien de persoon wiens ouwe trouwe boor altijd wordt geleend? We hebben er namelijk een in de aanbieding, voor veel te weinig geld… Hij kan zowel schroeven als boren, dit gevaarte. Met een onbelast toerental van 1400 per minuut, dat is gewoon akelig. Hout en metaal wijken als boter dankzij de koppel van 36 newtonmeter. Jouwza!

Kracht en precisie gecombineerd
Het is wel een gevaarte, maar het is geen onbedwingbaar gevaarte. Hij ligt perfect in de hand en precies werken wordt er door zijn kracht alleen maar makkelijker op gemaakt. Komt door het softgrip handvat. Hoe stoffig of bezweet de hele toestand ook wordt, u heeft deze Black & Decker accuboormachine (NiMh 14,4v 1,7 Ah… jaja!) altijd stevig vast. Combineer die softgrip met de twee versnellingen en u heeft iedere schroef onder controle. Want als ‘ie er bij het lage toerental niet in wil, schakelt u simpelweg naar standje ‘ik dacht het toch wel!’

Twee versnellingen en twee accu’s
Een beetje logica op zijn tijd is zo fijn! Zoals de twee accu’s die hierbij worden geleverd bijvoorbeeld. De ene laadt op, de ander zit op zijn top. En het duurt wel even voordat de ene accu leeg is, in ieder geval langer dan het uur dat nodig is om de andere op te maken.
En zoals de versnellingen en accutijd verdubbeld kunnen worden, zo hebben wij zowat de helft van de prijs af gehaald. En dat terwijl dit echt één van de B&D topboren is. Zo zijn wij. Niet alleen rond de kerst. Leuk hè? Daarom!

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL