BELLAGIO 3-in-1 STOOMREINIGER

Foto BELLAGIO 3-in-1 STOOMREINIGER
Van € 149,00
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 15-04-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Schoon zonder chemische middelen

VAN 149,00 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Vandaag hebben we het tegenovergestelde van een stofzuiger, namelijk een stoomblazer. Maar zo verschillend als ze in werking zijn, zo gelijk is de bedoeling: vloeren schoonmaken. Harde vloeren welteverstaan: hout, steen, vinyl, laminaat, en natuurlijk ook voor het verwijderen van vlekken uit textiel. Met de stoomreiniger maakt u iedere harde vloer grondig schoon zonder chemische middelen. En naast brandschoon haalt het ook nog eens alle geurtjes en onzichtbaar vuil weg. Met een stoomreiniger – werkzaam op honderd graden – wordt de vloer écht schoon.

En u hoeft niet te schrobben…
Ook een fijne bijkomstigheid; geen emmers sop meer, geen tweede rondes met water zonder sop meer. Nooit meer stoeien met moppen. Simpelweg de stoomreiniger het werk laten doen. Het enige dat u staat te doen is het bijvullen van de 800ml watertank (bij de kraan of terwijl hij op de reiniger zit), eventjes wachten en met een aan zen grenzend gemoed de vloer rustig beroeren. Ah… stoom! U bepaalt zelf hoeveel stoom u toepast – gedoseerd dampen is namelijk mogelijk.

Exit schimmels, bacteriën en chemicaliën
Alle echte rotzooi wordt met deze stoomreiniger grondig verwijderd. Dit apparaat betekent het definitieve einde voor alle soorten schimmels, bacteriën en huismijt.Met de hete stoom doodt je vrijwel alle aanwezige huismijt in je bank, tapijt, dekens en matras. Een verademing voor mensen met een huisstofmijt allergie. Misschien heeft u een kleine dreumes die graag op de vloer rondkruipt. Gedesinfecteerd zonder chemicaliën. En dan het handigste van allemaal, de afneembare handstoomreiniger, als de stoomvariant van een kruimeldief, ideaal voor het reinigen van de altijd lastig te reinigen zaken zoals de BBQ, autovelgen of douchcabine's.  De 11 veelzijdige hulpstukken (in een vak dat ook aan de muur gehangen kan worden) maken het nog veel makkelijker om in ieder hoekje te komen. En die kleinste prijs van ons maakt het dan weer makkelijk om dit ding aan te schaffen. Tja…

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL