Alecto Dataplug HPD-852

Foto Alecto Dataplug HPD-852
Van € 89,00
Voor € 49,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 16-01-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Via het lichtnet internet in het hele huis

VAN 89,00 VOOR 49,95 ( +5,95 )

Draadloos internet via het lichtnet, hoe handig wilt u het hebben? Kabels en bedrading installeren is er met deze gizmo’s niet bij. Er komt geen boor aan te pas. Lang leve het draadwerk dat er al ligt! U maakt namelijk van elke wandcontactdoos een high speed netwerk aansluiting middels deze TwinSet. Zowel voor kleine tot middelgrote bedrijven als voor particulieren is dit een hele interessante aanbieding: op elke kamer en in iedere kantoorruimte is internet mogelijk en u kunt er zelfs Multi user games over spelen.

Oplossingen kunnen zo simpel zijn
De Alecto Dataplug TwinSet is besturingssysteem onafhankelijk, dus of u nu Mac of PC gebruikt, alles kan erop. De software voor Windows 98 tot XP en zelfs Vista wordt bijgeleverd. Voor zover mogelijk zijn de dataplugs plug ‘n’ play, u hoeft allerminst een systeembeheerder te zijn om deze TwinSet zelf aan te sluiten. En het is net zo makkelijk om centraal opgeslagen data veilig te delen of bijvoorbeeld dezelfde printer vanuit het hele huis of de hele kantoorruimte te bedienen.

Snel, opgeruimd, makkelijk
Met een datasnelheid van 85 Mbps komt u niets te kort. En door het bereik van 200 meter is dekking gegarandeerd – tenzij u natuurlijk in een kasteel woont of kantoor houdt. Alecto gaat daar niet vanuit, maar wel van de wens van kleine bedrijven of drukke computer huishoudens om een netwerkmogelijkheid te hebben die geen verbouwing vereist. En dan gaan wij er weer vanuit dat u dat ook allemaal graag hebt, maar dan voor veel minder dan dat de rest ervoor betaalt. Snel, opgeruimd, makkelijk. Voordelig.

Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL