ABONNEMENT TOPGEAR MAGAZINE

Foto ABONNEMENT TOPGEAR MAGAZINE
Van € 59,95
Voor € 34,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 10-12-2010 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Een vol jaar leesplezier voor bijna de helft

VAN 59,95 VOOR 34,95

Een leuker autoprogramma was er nog niet op de televisie; met gouden concepten als de race in de betaalbare auto, de vergelijkingen tussen bijvoorbeeld jets en auto’s over grote afstanden, de slapeloze tochten over wegen in the middle of nowhere in old timers en ga zo maar door. Jeremy Clarkson leidt je met zijn verrukkelijk lompe persoonlijkheid door de wondere wereld van de vehikels, geholpen door snotaap Richard Hammond en verschoten Engelse heer James May, fervent Jaguar liefhebber.

Niet uitgekeken?
En mocht je na de herhalingen van het programma op de Nederlandse televisie nog niet uitgekeken zijn, dan is er nog het magazine. Het wordt in het Nederlands ook hier uitgegeven en vandaag dus voor bijna de helft in de aanbieding. Met columns van de goed gebekte heren, beschrijvingen van de laatste modellen met de geheel eigen Top Gear twist en natuurlijk ook op papier de meest bizarre vergelijkingen. En verder een hoop autoliefde, onverdunde autoliefde die verder gaat dan tips over waar men de beste occasions kan krijgen of waar op te letten bij deze of gene keuring.

Een slag apart
De TopGear benadering van auto’s en het autorijden is meer dan de vierwielers alleen. De vreemde persoonlijke autovoorkeuren van genodigde sprekers zijn belangrijker dan de auto’s die ze rijden en reden zelf, en de zelfspottende kijk op het eigen weggebruik van iedereen die aan het woord komt is verfrissend in vergelijking met de nogal technische en zakelijke kijk op auto’s in de meeste Nederlandse mags. TopGear magazine biedt vermakelijke artikelen – met nieuwtjes en kennis erin verwerkt – verpakt in prachtig beeldmateriaal. En iedere editie is een flinke. Veel auto entertainment op papier, een leuke kerst cadeautip!

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL