8 X PHILIPS GENIE SPAARLAMPEN

Foto 8 X PHILIPS GENIE SPAARLAMPEN
Van € 46,32
Voor € 12,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 09-05-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Achtvoudig super voordelig...!

VAN 46,32 VOOR 12,95 ( +5,95 )

Voordeel 1
Spaarlampen zijn op een aantal manieren kostenbesparend. In de eerste plaats omdat ze heel lang meegaan. Waar een gloeilamp na ongeveer een jaar de neiging krijgt de brui eraan te geven, zit een spaarlamp een paar jaar in zijn fitting. Om niet te spreken van het percentage kapotte lampen als u thuis kwam van de supermarkt – volle tas, dunne kartonnen verpakking. Ging wel eens mis.

Voordeel 2
Ze verbruiken veel minder stroom. Met een gloeilamp bent u het merendeel van de elektriciteit die hij verbruikt kwijt aan hitte. Een spaarlamp houdt altijd het koppie koel en dat scheelt. Zeker op jaarbasis. En al helemaal als de lamp bijvoorbeeld ook ’s nachts moet blijven branden.

Voordeel 3
Spaarlampen zijn een stukje steviger dan een tere glazen gloeilamp. Dus voor die plekken die aan weer en wind zijn blootgesteld is een robuustere spaarlamp een duurzamer keuze. Ze gaan eenvoudigweg minder makkelijk stuk.

Voordeel 4
U koopt er 8 bij ons dus nog voordeliger dan waar dan ook! 8 Watts ieder (vergelijkbaar met 40 Watt) in de kleur warm wit. Dus u bent voorlopig helemaal klaar met spaarlampen en nergens anders goedkoper uit. Er is vast nog veel meer voordeel aan een spaarlamp op te sommen, maar we gaan ervan uit dat u een leven heeft, vandaar dat we het bij deze vier voordelen houden.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL