3 Poorts HDMI Switch met afstandsbediening

Foto 3 Poorts HDMI Switch met afstandsbediening
Van € 99,00
Voor € 19,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 02-09-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Switchen voor een prikkie van uw geld

VAN 99,95 VOOR 19,95 ( +5,95 )

Waarom van de bank afkomen als u gewoon kunt blijven zitten met deze HDMI switcher en afstandsbediening? Iedereen die zich sinds kort in HDMI-land begeeft zal het ongetwijfeld zijn tegengekomen: meerdere apparaten die allemaal aan dezelfde HDTV willen hangen. Tot voor kort betekende dat acrobatische toeren om het scherm de verschillende apparaten achtereenvolgens aan te sluiten en te gebruiken. Want dat het allemaal kán tegenwoordig, betekent niet automatisch dat het er allemaal ook makkelijker op wordt.

Nog een apparaatje erbij!
Ze zeggen wel eens ‘minder is meer’. Stelt u zich eens voor hoeveel meer ‘meer’ is! Geef er maar een grappige draai aan, want uiteindelijk is dat wel het verneukeratieve van al dat leuke AV speelgoed – er komt steeds meer bij! Digitaal en knettertof, dus voordat u het weet heeft u het ook allemaal in huis. En dan moet er weer een apparaatje bij om het daaruit voortvloeiende gedoe te verhelpen. Zoals dit kastje dus. Troost u zich: bij ons veel goedkoper dan waar dan ook.

Wat krijgt u ervoor terug?
Akelig goed beeld door signaalversterker - resoluties tot 1080p en 2k zijn een koekie, evenals computerresoluties tot 1920x1200. Een supermakkelijke switch tussen drie HD apparaten naar keuze (u wappert dus zonder opstaan tussen thuisbioscoop, levensgrote foto’s en internet op uw scherm bijvoorbeeld). Apparaat uit staan voor de stroombesparing? Schakel het aan en de switcher neemt hem automatisch mee. Voor een prijsje waar u ook al niet voor van de bank afkomt. Tsja… te handige Fly, we weten het.


Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL