2 STUKS PHILIPS DIMBARE LED LAMPEN

Foto 2 STUKS PHILIPS DIMBARE LED LAMPEN
Van € 50,00
Voor € 53,90
LET OP: Deze dagaanbieding was van 31-07-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Bij elkaar 50 jaar licht!

VAN 53,90 VOOR 26,95 ( +5,95 )

Of u nu al fan bent van LED licht of dat u nog steeds de warme gloed van de vertrouwde gloeilamp prefereert, één ding moet u deze lichtpunten meegeven – 25 jaar levensduur is erg mooi voor een lamp. Een kwarteeuw licht na één keer aanschaffen! In plaats van ‘met enige regelmaat’ koopt een mensch voortaan maar drie keer in zijn of haar leven een set lampen. Voor één LED lamp staan 25 gloeilampen! En dan zit er nog meer voordelen aan zo’n LED lamp. Leest u even mee?

De voordelen:
Het tweede dikke pluspunt is het voordeel door energiebesparing, een overrompelende 80%! Lampen oude stijl zijn 95% van hun energieverbruik kwijt aan het genereren van warmte. Nou was niet al die warmte verspild, want het schijnt ook op de gasrekening terug te vinden zijn, maar lampen zijn geen verwarmingselementen. En deze LEDs al helemaal niet. Nog zo’n mooie eigenschap van deze LED lampen, is dat ze (in tegenstelling tot spaarlampen) zonder kwik gemaakt zijn. Geen gevaar dus, mochten ze onverhoopt breken. En hij kan 20.000 keer aan en uit voordat hij er de brui aan geeft, volgens de tests.

Sfeertje…
Deze lampen geven in de woorden van Philips warm wit licht. Volgens de kleurweergave-index tintje 80 met een kleurtemperatuur van 2700 K, om precies te zijn. En bovendien zijn ze dus te dimmen. Ze passen in alle modelletjes waar u uw gloei- en spaarlampen in kwijt kunt. En om de sfeer in de portemonnee prettig te houden, zijn ze vandaag voor een gedimd prijsje bij ons in de aanbieding. Een warm witte korting van 50%. Pling!

Wat is een LED-lamp?
Een LED-lamp (Light Emitting Diode) is een lichtbron die eenvoudig in uw bestaande lampen past. Omdat LED-lampen branden door het bewegen van elektronen in halfgeleidend materiaal, branden ze niet op, worden ze niet heet en worden er geen schadelijke stoffen in verwerkt. 

LED-lampen gaan 25 jaar mee, dus hoeft ze minder vaak te vervangen dan andere lampen. Ze zijn een investering waar u jaren plezier van hebt.


Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL