16GB PHILIPS MP3 SPELER

Foto 16GB PHILIPS MP3 SPELER
Van € 189,95
Voor € 59,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 20-03-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

Entertainment op zakformaat

VAN 189,95 VOOR 59,95 ( +5,95 )

Voor de kids of – mocht u geen smartphone hebben, maar wel een flinke reis in het verschiet – voor uzelf, de Philips GoGear ViBE Portable AV-speler. Het kleine ding zit volgestouwd met mogelijkheden om uzelf onderweg te vermaken, mocht u voor uw plezier afhankelijk zijn van bewegende plaatjes. Met zijn troetelkleurenscherm van anderhalve inch is het een klein zakwondertje waar uren verveling mee te verdrijven zijn. 4 Uur videoweergave zelfs, per volle accu. Daar komen we toch al gauw een oceaan mee over.

Muziek!
Er valt met dit ding genoeg te kiezen onderweg. Als u geen zin heeft in FM radio met RDS en 20 voorkeurzenders, dan kunt u uw eigen muzikale content beluisteren. U zet er alles heel eenvoudig op vanaf de vaste computer of laptop via USB. Leuke aan dit ding is dat hij de hoezen van de platen laat zien die u beluistert en navigatie door uw mappen is op deze manier ook lekker overzichtelijk. Muziek via abonnementendiensten speelt hij ook af, MP3, WMA of DRM. Napster en Audible worden door de GoGear ondersteund. Als u alleen muziek afspeelt houdt dit ding het een indrukwekkende 25 uur uit. Australië kunt u er dus al mee halen!

Video
Downloaden van internetvideo’s is een eitje, evenals het verhuizen van computer content naar dit apparaatje. Al met al werkt hij heel overzichtelijk en instinctief, kind kan de was doen. Hij is superklein en praktisch. En als klap op de vuurpijl heeft hij nog een voice recorder ook, wat hem meteen als dictafoon geschikt maakt. Grappig dingetje. We hebben een zwarte of een roze. Welke u ook kiest, in ieder geval met korting.

Tot morgen.

Dagaanbieding in je E-MAIL