Difano design fietsstellage

Foto Difano design fietsstellage
Van € 179,95
Voor € 39,95
LET OP: Deze dagaanbieding was van 23-10-2016 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website. En mis nooit weer een aanbieding.

Wat? Italiaans? Als rechtgeaarde Hollander moet het schaam roodwitblauw ons op de koontjes staan: wij zijn toch de fietsers van Europa? Dan moeten wij toch zoiets onbeschrijfelijk handigs uitgevonden hebben? Zeker met al dat ruimtegebrek in die kleine Nederlandse schuren, garages en traphallen. Maar het is dus het Italiaanse Difano dat met deze geniale stallings-oplossing op de proppen komt. Voor alle soorten fietsen Maar goed, even een sprong met de gedachten van dagelijks fietsen naar wielrennen en het is niet anders dan logisch dat dit uit het Zuiden van ons continent komt. Er staan dan wel twee 'gewone' herenfietsen op de foto, maar deze stellage is natuurlijk ook uitermate handig voor de dames, de sportfietsers of voor diegene met een elektrische fiets. Als u die terrein- of racefietsen minder vaak uitlaat sinds u kinderen heeft of de seizoenen sterker voelt, dan is dit dé oplossing. De losse elementen zijn op verschillende hoogtes in te stellen zodat ook de damesfiets stabiel hangt. Beschermt de fiets tegen schade Door ze zo te laten hangen zorgt u er namelijk voor dat uw banden heel blijven en dat de fietsen niet verstaffen. Verstaffen? Metaalmoeheid door stilstand. Ingekakt door inertie. Daarbij zorgt ophangen er ook voor dat ze niet per ongeluk omgeduwd worden; niets zo schadelijk voor een mooie fiets als vallen, het metaal krijgt er een flinke tik van. Met beschermende vinyl coating
 Om ze nog beter te beschermen, zijn de delen van de stellage die in contact komen met de fiets voorzien van een beschermende vinyl coating. Maar niet alleen aan de bescherming van uw voertuigen is gedacht: ook de voet van de standaard is dermate vormgegeven en van vinyl voorzien dat welke ondergrond dan ook niet van het dagelijkse gebruik te lijden zal hebben. Kijk: da's nadenken over ontwerp! Wij hebben vervolgens nog eens nagedacht over die oorspronkelijke prijs. Tot morgen!

Dagaanbieding in je E-MAIL