2x Philips Optical Toslink Audio Kabel Gold + Adapter

Foto 2x Philips Optical Toslink Audio Kabel Gold + Adapter
Voor € 12,00
LET OP: Deze dagaanbieding was van 25-10-2011 en is dus reeds verlopen

Weer een dagaanbieding gemist? Download GRATIS onze iOS App voor je iPhone of iPad

Dagaanbieding App of schrijf je in voor ons nieuwsbrief onderaan deze website.

De dagaanbieding van vandaag is  2x Philips Optical Toslink Audio Kabel Gold + Adapter!

Vandaag hebben we de perfecte kabel voor iedereen die wilt genieten van perfect geluid: Philips Optical Toslink Audio kabels mét adapter! Voor het merk Philips hoeven we natuurlijk niet uit te leggen dat het kwaliteit brengt. Optische kabels brengen het beste geluid (beter dan HDMI) en dankzij de gold uiteinde blijft het geluid ook altijd stabiel. In dit setje krijg je 2 grijze kabels en beide 1,5m lang. Voldoende lengte voor de aansluiting tussen je TV en Home Cinema set of console bijvoorbeeld.

Wat zijn optische kabels?
Optische kabels zijn de kabels die twee audio apparaten verbinden die door middel van een optische koppeling verbonden zijn. Een optische koppeling is een onderdeel van een apparaat dat het traditionele analoge signaal omzet naar een digitaal signaal en dit door middel van minuscule lichtpulsjes doorstuurt. Om het transport over een grotere afstand te laten plaats vonden is een optische kabel nodig, meestal in de vorm van een glasvezel kabel. De optische verzender, stuurt het via de optische kabel naar de optische ontvanger, alwaar het signaal weer vertaald wordt naar elektronisch digitaal.

Waarom Optische Audiokabels?
Het transport van het signaal gebeurt met de snelheid van het licht, en loopt dus nauwelijks vertraging op tussen optische zender en ontvanger. Tevens gaat er nauwelijks iets van de signaalsterkte verloren, ook hierdoor blijft de kwaliteit van het signaal ook over grotere afstanden gewaarborgd.

Eigenschappen:
- Set van 2 optische kabels gold
- Merk: Philips
- Model: SWA4302W/10
- Kleur: 2x grijs
- Inclusief 2 adapters
- Aansluiting 1: Optisch, male
- Aansluiting 2: Optisch, male
- Lengte: 1,5m per kabel

Gratis verzending binnen Nederland
Levertijd: 5 werkdagen´╗┐

Dagaanbieding in je E-MAIL